A kézműves termékek szerepe a vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | élelmiszer gasztronómia gasztrotörténet helyi termék művészetek |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/38222 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg38222 | ||
| 005 | 20211220113326.0 | ||
| 008 | 211220suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Fekszi Emese | |
| 245 | 1 | 2 | |a A kézműves termékek szerepe a vendéglátásban |c Fekszi Emese |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a élelmiszer | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a gasztrotörténet | ||
| 695 | |a helyi termék | ||
| 695 | |a művészetek | ||
| 700 | 1 | |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/38222/1/Fekszi_Emese_KVIK.pdf |z Dokumentum-elérés |