Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | alternatív élelmiszer ételallergia ételintolerancia fenntarthatóság rendezvény |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/38229 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg38229 | ||
| 005 | 20211220114007.0 | ||
| 008 | 211220suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Gurmai Gyula | |
| 245 | 1 | 0 | |a Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján |c Gurmai Gyula |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a alternatív élelmiszer | ||
| 695 | |a ételallergia | ||
| 695 | |a ételintolerancia | ||
| 695 | |a fenntarthatóság | ||
| 695 | |a rendezvény | ||
| 700 | 1 | |a Lugasi Dr. Andrea |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/38229/1/Gurmai_Gyula_KVIK.pdf |z Dokumentum-elérés |