Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gurmai Gyula
További közreműködők: Lugasi Dr. Andrea
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:alternatív élelmiszer
ételallergia
ételintolerancia
fenntarthatóság
rendezvény
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/38229

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg38229
005 20211220114007.0
008 211220suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Gurmai Gyula 
245 1 0 |a Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján  |c Gurmai Gyula  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a alternatív élelmiszer 
695 |a ételallergia 
695 |a ételintolerancia 
695 |a fenntarthatóság 
695 |a rendezvény 
700 1 |a Lugasi Dr. Andrea  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/38229/1/Gurmai_Gyula_KVIK.pdf  |z Dokumentum-elérés