A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | civilizációs betegségek cukorbetegség cukrászat életmód fogyasztói igények fogyasztói szokások gluténérzékenység laktózintolerancia vendéglátás vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/38276 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg38276 | ||
| 005 | 20211220132659.0 | ||
| 008 | 211220suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Schilling Helga Diána | |
| 245 | 1 | 2 | |a A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban |c Schilling Helga Diána |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a civilizációs betegségek | ||
| 695 | |a cukorbetegség | ||
| 695 | |a cukrászat | ||
| 695 | |a életmód | ||
| 695 | |a fogyasztói igények | ||
| 695 | |a fogyasztói szokások | ||
| 695 | |a gluténérzékenység | ||
| 695 | |a laktózintolerancia | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a vendéglátóipar | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/38276/1/Schilling_Helga_Di%C3%A1na_KVIK.pdf |z Dokumentum-elérés |