Konkrét szálloda F&B részlegének komplex elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Gazdik Krisztián |
---|---|
További közreműködők: | Remenyik Bulcsú |
Dokumentumtípus: | Projektmunka |
Kulcsszavak: | Kempsinki F&B ÉS Bisztró |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3855 |
Hasonló tételek
Építkezés a viharban - Egy városi szálloda F&B részlegének szervezeti felépítésének átalakulása a vizsgált krízishelyzetekben
: Szászi Barbara
: Szászi Barbara
A Mercure Budapest City Center F&B részlegének elemzése, szervezeti felépítése
: Boros Dóra
: Boros Dóra
A Hilton Budapest szálloda és versenytársainak F&B gazdálkodásának összehasonlító elemzése
: Csetnegi Andrea
: Csetnegi Andrea
A Danubius Hotel Gellért housekeeping részlegének komplex elemzése
: Mészáros Rita
: Mészáros Rita
Successful Management of Hotel F&B
: Lőrincz Ádám
: Lőrincz Ádám
A Hotel President által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Farkas Krisztián
: Farkas Krisztián
Az Aquincum Hotel Budapest Back Office részlegének komplex elemzése
: Beke Dóra Boglárka
: Beke Dóra Boglárka
A Maritim Hotel Köln bemutatása, housekeeping részlegének komplex elemzése
: Szőke Krisztina
: Szőke Krisztina
F&B menedzsment a Hilton Budapestben
: Varga Bernadett
: Varga Bernadett
A Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda áruforgalmi részlegének munkaszervezése
: Szabó Attila Gergely
: Szabó Attila Gergely
Az Intercontinental Budapest F&B területének működése
: Miron Zsanett
: Miron Zsanett
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
Historia Hangvilla által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Babustyák-Horváth Eszter
: Babustyák-Horváth Eszter
Az F&B részleg számlázásának elemzése és kritikus pontjainak feltárása
: Sós Barbara
: Sós Barbara
Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Horváth Krisztina
: Horváth Krisztina
Az Intercontinental Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Németh Noémi Aletta
: Németh Noémi Aletta
Egy szálloda rendezvénytevékenységének komplex elemzése
: Orosz Kinga
: Orosz Kinga
Az Arrabona étterem által ellátott F&B feladatok
: Nemes Sára
: Nemes Sára
A Hibiscus Hotels Floresta F&B területének bemutatása
: Pálinkás Zsófia
: Pálinkás Zsófia
A T62 Hotel által ellátott F&B feladatok
: Szakos Betti
: Szakos Betti
Magyarországi és egyesült államokbeli szállodai F&B összehasonlítása
: Járomi Vendel
: Járomi Vendel
A Mercure Budapest Korona által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Slam Patrik
: Slam Patrik
Az Alma Mater tanétterem által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Dudás Kata
: Dudás Kata
Az NH Budapest City által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Klabacsek Szilvia
: Klabacsek Szilvia
Az Aquaworld Resort Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Szücs Noémi
: Szücs Noémi
A NOVOTEL CENTRUM ÁLTAL ELLÁTOTT F&B FELADATOK BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Faragó Anett
: Faragó Anett
A Senator Apartments Front Office és Back Office részlegének elemzése és komplex értékelése
: Fölker Patrícia
: Fölker Patrícia
A Vörös Postakocsi Étterem által ellátott F&B feladatok
: Csépke Katalin
: Csépke Katalin
Az F&B üzemegység bemutatása a Mystery Hotelen keresztül.
: Takács Gergő
: Takács Gergő
Case study and developmental business plan of an F&B Unit in Bükfürdő
: Hock Rafael
: Hock Rafael
A kommunikáció jelentősége a Hilton Budapest City szálloda Front Desk részlegének példáján keresztül
: Kiss Balázs
: Kiss Balázs
Egy virtuális szálloda humán erőforrás részlegének feladatai, különböző stratégiái a hatékony munkavégzés érdekében
: Varga Bence Attila
: Varga Bence Attila
Az NH Budapest City által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése
: Juhász Krisztina
: Juhász Krisztina
A Novotel Budapest Danube Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Spilák Alexandra
: Spilák Alexandra
F&B által ellátott feladatok részletes bemutatása és elemzése a Sofitel szállodában
: Kristó Frigyes
: Kristó Frigyes
A Mercure Budapest City Center által működtetett F&B részleg feladatainak elemzése
: Forgács Réka
: Forgács Réka
A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása
: Szatmári Brigitta
: Szatmári Brigitta
Az Aquaworld Resort Budapest*****superior konferencia- és wellness részlegének hatása a szálloda pénzügyi bevételeire
: Katona Viktória
: Katona Viktória
Az üzlet által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése a Tanya Csárda Étteremben.
: Bajkai Bettina
: Bajkai Bettina
A budapesti és drezdai Art'otel összehasonlító elemzése az F&B részlegre fókuszálva
: Kiss Melanie
: Kiss Melanie
Hasonló tételek
-
Építkezés a viharban - Egy városi szálloda F&B részlegének szervezeti felépítésének átalakulása a vizsgált krízishelyzetekben
: Szászi Barbara -
A Mercure Budapest City Center F&B részlegének elemzése, szervezeti felépítése
: Boros Dóra -
A Hilton Budapest szálloda és versenytársainak F&B gazdálkodásának összehasonlító elemzése
: Csetnegi Andrea -
A Danubius Hotel Gellért housekeeping részlegének komplex elemzése
: Mészáros Rita -
Successful Management of Hotel F&B
: Lőrincz Ádám