A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Horváth Dorina
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:vegán
nyers vegán
desszertkultúra
budapesti vendéglátás
desszert
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/3874

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg3874
005 20160208140749.0
008 151202suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Horváth Dorina 
245 1 2 |a A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Horváth Dorina 
695 |a vegán 
695 |a nyers vegán 
695 |a desszertkultúra 
695 |a budapesti vendéglátás 
695 |a desszert 
700 0 2 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/3874/1/A%20veg%C3%A1n%20%C3%A9s%20nyers%20veg%C3%A1n%20konyha%20desszertkult%C3%BAr%C3%A1ja%20%C3%A9s%20ennek%20megjelen%C3%A9se%20a%20budapesti%20vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%A1sban.pdf  |z Dokumentum-elérés