A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Horváth Dorina |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | vegán nyers vegán desszertkultúra budapesti vendéglátás desszert |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3874 |
Similar Items
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
Vegán termékek marketingkommunikációja
: Bartha Bettina
: Bartha Bettina
Can the Future be Vegan?
: Szarka Dorottya
: Szarka Dorottya
Hungarians' vegan tourism
: Sipos Víta
: Sipos Víta
Vegán gasztronómiával a fenntarthatóságért
: Györe Laura
: Györe Laura
A vegán életmód és a fenntarthatóság kapcsolata a vendéglátásban
: Székely Dorottya Erzsébet
: Székely Dorottya Erzsébet
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Die vegane Ernährung und ihre Auswirkungen auf den Tourismus Das vegane touristische Angebot
: Molnár Vivien
: Molnár Vivien
Effects of veganism on the catering industry in Hungary
: Kecskés Fanny
: Kecskés Fanny
Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai
: Takács Anett
: Takács Anett
How veganism effects the economy (within the EU)
: Bejczi Boglárka Nóra
: Bejczi Boglárka Nóra
A vegán turizmus jelentősége hazánkban és világszerte
: Radó Márk
: Radó Márk
Vegán és hagyományos gyorsétteremi szolgáltatás gazdálkodásának összehasonlítása
: Maczkó Karolina
: Maczkó Karolina
A Vegán közösség befolyása a fogyasztói döntéshozatalra
: Kiss Dávid
: Kiss Dávid
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vegán kozmetikumok piacán
: Fótos Adrienn
: Fótos Adrienn
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vegán kozmetikumok piacán
: Fótos Adrienn
: Fótos Adrienn
A vegán fogyasztók élelmiszervásárlási magatartásának marketing aspektusai
: Bartha Bettina
: Bartha Bettina
Digitális marketingkommunikáció a magyarországi vegán fehérjeporok piacán
: Borics Klaudia
: Borics Klaudia
A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata
: Hreblay Dóra
: Hreblay Dóra
Digitális fejlődés hatása a vegán életmódra való áttérésre
: Zsombok Virginia
: Zsombok Virginia
A FINO-FOOD Kft. piacra lépése a vegán termékportfólióval
: Szommer Gábor
: Szommer Gábor
Veganizmus a cukrászatban – Divat, vagy tudomány a vegán étrend?
: Szontagh Eszter Klára
: Szontagh Eszter Klára
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili
: Kemenczés Lili
A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban
: Fábián Hanna
: Fábián Hanna
Piacra lépést támogató tanulmány egy vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell
: Borgyos Marcell
Vegán kozmetikumok értékesítése influencereken keresztül,avagy hogyan tudnak befolyásolni a véleményvezérek
: Antal Bianka
: Antal Bianka
Előkészítő tanulmány egy újonnan piacra lépő vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell
: Borgyos Marcell
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn
: Veresné Kerepesi Adrienn
A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Rizmajer Eszter
: Rizmajer Eszter
A növényi alapú táplálkozás és a vegán élelmiszeripari termékek iránti fogyasztói attitűdök vizsgálata
: Papp Dalma Fruzsina
: Papp Dalma Fruzsina
A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban
: Zhang Mengna
: Zhang Mengna
A THAIFÖLDI KONYHA BEMUTATÁSA ÉS MEGJELENÉSE A HAZAI VENDÉGLÁTÁSBAN VALAMINT AZ ORSZÁG JELLEMZŐ ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI
: Czudar Koppány
: Czudar Koppány
Digitális átállás a rádiózásban, avagy teret nyer-e az internet rádió
: Komjáti Péter
: Komjáti Péter
A tudatos fogyasztó nyomában, avagy trend vagy trendi-e a Fair Trade, a Cruelty Free és a Vegán
: Wahr Berta
: Wahr Berta
Startupok helyzete Magyarországon Az Árukereső gyakorlatának bemutatása A nyerés és vesztés valódi okai
: Petruska László
: Petruska László
Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Varga-Haszonits Krisztina
: Varga-Haszonits Krisztina
A különleges diétán élő vendégek igényeinek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Molnár Emese
: Molnár Emese
A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Tóth-Heyn Luca
: Tóth-Heyn Luca
A sváb kultúra és ennek megjelenése Soroksáron és a helyi rendezvényeken
: Horváth Nóra
: Horváth Nóra
Similar Items
-
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor -
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka -
Vegán termékek marketingkommunikációja
: Bartha Bettina -
Can the Future be Vegan?
: Szarka Dorottya -
Hungarians' vegan tourism
: Sipos Víta