A marketingkommunikáció jelentősége fogyasztói szempontból a gasztronómiai vállalkozások esetében
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | 21. század gasztronómia gasztrotörténet marketingkommunikáció online marketing |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/38816 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg38816 | ||
| 005 | 20220308091158.0 | ||
| 008 | 220308suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Agárdi Nikoletta | |
| 245 | 1 | 2 | |a A marketingkommunikáció jelentősége fogyasztói szempontból a gasztronómiai vállalkozások esetében |c Agárdi Nikoletta |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatom célja az gasztromarketing elméleti háttérének bemutatásán túl, megvizsgálni, mennyire befolyásolja a fogyasztói döntést az, hogy az adott vendéglátóegység tudatosan ügyel a kommunikációjára, és melyek azok az eszközök, amik a legjobban megragadják a fogyasztók figyelmét. Dolgozatomban kétféle kutatási módszerrel vizsgálom a fogyasztói döntést alakító tényezőket, a vendéglátásban használt marketingkommunikációs eszközöket és azok hatékonyságát. | |
| 695 | |a 21. század | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a gasztrotörténet | ||
| 695 | |a marketingkommunikáció | ||
| 695 | |a online marketing | ||
| 700 | 1 | |a Götz Laura |e ths | |
| 700 | 1 | |a Oravecz Titanilla Éva |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/38816/1/Ag%C3%A1rdi%20Nikoletta_yq0gnl_szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |