Green-protein Kft. üzleti modellváltásának előkészítése a koronavírus hatására
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | kiskereskedelem koronavírus-járvány (COVID-19) model canvas sütőipar üzleti modellek |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/38969 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg38969 | ||
| 005 | 20220311084628.0 | ||
| 008 | 220311suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Cseh Barnabás | |
| 245 | 1 | 0 | |a Green-protein Kft. üzleti modellváltásának előkészítése a koronavírus hatására |c Cseh Barnabás |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Ebben a dolgozatban a saját vállalkozásomat, a Green Protein Kft. mutattam be, amelyet harmadik generációs sütőipari vállalkozóként vettem át. A vállalkozás nagyon büszke a tradícióira, ezért hagyományos ízvilágot idéz meg, amelyet hagyományos eljárásokkal állít elő, de a rövidesen szükségessé váló üzleti modell váltásra hamarabb szükség lett a koronavírus miatt, mint ahogy azt tervezhettem volna. Egy ideje azt tapasztalatom, hogy a vállalat célcsoportja szűk, vásárlóereje csökken, és egy új vásárlói piacot már nem elégítene ki az aktuális termékkínálat. A dolgozatomban egy hét éve dédelgetett álmom, a panko morzsa üzleti modellváltásának előkészületeit szeretném bemutatni. A szakdolgozat során két kutatást végeztem, megkérdezéses kutatást és egy interjút. Az eredmények rendkívül tanulságosak melyeket fel fogunk használni a való életben is. | |
| 695 | |a kiskereskedelem | ||
| 695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
| 695 | |a model canvas | ||
| 695 | |a sütőipar | ||
| 695 | |a üzleti modellek | ||
| 700 | 1 | |a Vörös Péter |e ths | |
| 700 | 1 | |a Zsigmond-Heinczinger Dr. Száva |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/38969/1/Szakdolgozat_Cseh%20Barnab%C3%A1s_w78ijg%20GM%20T%C3%A1voktat%C3%A1s.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/38969/2/BA_O_Cseh_Barnab%C3%A1s.pdf |z Dokumentum-elérés |