A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sajner Enikő
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Kulcsszavak:étterem
kis- és középvállalkozások
tevékenység
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/39144
Leíró adatok
Kivonat:A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás tevékenységének bemutatása melynek kutatási módszerei a megfigyelés, valamint mély interjú. Tapasztalat és szakirodalom által alátámasztott állítások, valamint levont következtetés által az utolsó fejezetben részletes összefoglalóval.  Egyetemi éveim alatt megszerzett tudás kamatoztatására és ennek átadására törekedtem. Áruforgalmi fő és mellékfolyamatokon át a vendéglátás minden rétegét igyekeztem érinteni.