A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kathy Zsófia
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Kulcsszavak:cöliákia
diéta
elégedettségvizsgálat
étterem
gasztronómia
kínálat
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/39150

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg39150
005 20220322081512.0
008 220322suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kathy Zsófia 
245 1 2 |a A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése  |c Kathy Zsófia  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakmai gyakorlatom során a Szederinda Gluténmentes Étteremben végeztem kínálatelemzést. Alkalmazott primer kutatási módszereim: interjú az étterem tulajdonosaival és konyhafőnökével, online kérdőív a vendégek elégedettségének feltárására és étlap-elemzés, több szempont alapján. A kínálatot elemezve megállapítható, hogy legnagyobb hangsúlyt a különféle diétákra (gluténmentes, laktózmentes) fektetnek. A vendégkör elvárásaihoz igazodva leginkább megszokott, hagyományos ételek szerepelnek az étlapon, melyeket kiegészítenek néhány különlegesebb fogással. Igen gazdag a levesek és a húsételek választéka, viszont a húsmentes ételek kínálata szegényesebb. A vendégek nagyon elégedettek az ételek (levesek, főételek, főzelékek, desszertek, saláták, savanyúságok, szószok) ízével, külalakjával, az adagok nagyságával és szintén elégedettek (bár kicsivel kisebb mértékben) az árakkal és a választékkal. Javaslatként a húsmentes ételek és a tejmentes ételek választékának bővítése fogalmazódott meg. 
695 |a cöliákia 
695 |a diéta 
695 |a elégedettségvizsgálat 
695 |a étterem 
695 |a gasztronómia 
695 |a kínálat 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Balog-Siposné Szöcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39150/1/Kathy%20Zs%C3%B3fia%20A%20Szederinda%20Glut%C3%A9nmentes%20%C3%89tterem%20k%C3%ADn%C3%A1lat%C3%A1nak%20elemz%C3%A9se.pdf  |z Dokumentum-elérés