Az Izsóp Étterem és Bisztró tavaszi és nyári étlapjának elemzése a szezonális nyersanyagok szempontjából
Saved in:
Main Author: | Gulyás Vivien |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Kulcsszavak: | elemzés étlap nyersanyag összehasonlítás szezonalitás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39170 |
Similar Items
Egy magyaros bisztró étterem üzemeltetése és étlapjának megtervezése
: Tőkési Tamás
: Tőkési Tamás
Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén
: Friedrich Gergő
: Friedrich Gergő
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Holló Klaudia
: Holló Klaudia
Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából
: Veres Renáta
: Veres Renáta
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
: Bánhegyi Zsolt István
: Bánhegyi Zsolt István
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka
: Simon Kata Réka
A Coca-Cola 2003-as Coke & Music tavaszi promóciójának átfogó elemzése
: Balla Zoltán
: Balla Zoltán
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese
: Gombár Emese
Egy nyári táboroztatással foglalkozó kisvállalkozás marketingstratégiája
: Molnár Krisztián
Published: (2013)
: Molnár Krisztián
Published: (2013)
Szezonális különbségek a borfogyasztási szokásokban
: Harsányi Dávid, et al.
Published: (2015)
: Harsányi Dávid, et al.
Published: (2015)
Rendezvényszervezés a Munkásművelődési Központ nyári programjainak tükrében
: Vizi Júlia
: Vizi Júlia
Az FVM 2003-as tavaszi EU PR médiakommunikációs pályázatainak bemutatása és megvalósításuk hatásfoka
: Tóth Katalin
: Tóth Katalin
Amerikai nyári diákmunka a Camp Michigania példája alapján
: Gregs Noémi
: Gregs Noémi
A XXVIII. Nyári Olimpiai Játékok és hatása Görögország életére
: Kornéth Emese Anna
: Kornéth Emese Anna
A Zsemle Bisztró piaci bevezetésének lehetősége
: Lajkó Nóra
: Lajkó Nóra
A Sziget Fesztivál és a Budapesti Tavaszi Fesztivál hatása a főváros turizmusára, imázsára
: McCree Peter
: McCree Peter
A Red Bull limitált nyári szériás energiaitalának környezetbarát megsemmisítése.
: Molnár Patrícia
: Molnár Patrícia
Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban
: Tóth Virág
: Tóth Virág
Front Office tevékenységek összehasonlítása éves és szezonális szállodák esetében
: Török Tamás
: Török Tamás
A Béla bár és a Mitzi kortárs bisztró étlap-itallap elemzése
: Tobler Anna
: Tobler Anna
A szezonális koncentráció és csökkentésének lehetőségei Balaton kiemelt turisztikai térségben
: Nyers Szandra
: Nyers Szandra
Egy szezonális szálloda megvalósíthatósági tanulmánya a Hotel Európán keresztül
: Gál Attila
: Gál Attila
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva
: Fekete Éva
Breier Farm Tanya Bisztró újragondolása, az új terv megvalósíthatósága
: Bihari Máté
: Bihari Máté
A nyári olimpiai játékok hatása a turizmusra Barcelona és London példáján keresztül
: Széman Szidónia Eszter
: Széman Szidónia Eszter
Utazásszervezés a XXXI. nyári olimpiai játékokra, az úti cél Rio de Janeiro
: Szabóné Sinka Tünde
: Szabóné Sinka Tünde
Egy induló olasz jellegű bisztró piaci lehetőségeinek elemző vizsgálata
: Horváth Zoltán
: Horváth Zoltán
Marketing tevékenység egy új étterem viszonylatában
: Gulyás Laura
: Gulyás Laura
Pop-up vagy Pop down Szezonális áruházak a magyar piacon
: Farkas Kira Zoé
: Farkas Kira Zoé
Az állandó és a szezonális kínálat vizsgálata a kaposvári La Pergola étteremben
: Róth Kinga
: Róth Kinga
A fesztivál, mint turisztikai termék, avagy a nyári fesztiválok szerepe Debrecen turizmusában
: Kiripolszky Sára
: Kiripolszky Sára
Az Éjjeli Bagoly Étterem egység desszertkínálatának bemutatása és elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Besenyei Panna
: Besenyei Panna
A Nu bisztro és l'bor kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Hannig Réka
: Hannig Réka
Piacra lépést támogató tanulmány egy vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell
: Borgyos Marcell
A content marketing szerepe a V4 bisztró márkaépítési folyamatában
: Honti Luca Ráhel
: Honti Luca Ráhel
A franchise rendszer - A balatonfenyvesi szupermarket szezonális, Spar franchise üzletté alakítása
: Hodován Judit Viktória
: Hodován Judit Viktória
Szezonális balatoni szálloda üzemeltetésének a bemutatása a Hotel Európa hotelen keresztül
: Hauszgénusz Dávid
: Hauszgénusz Dávid
Similar Items
-
Egy magyaros bisztró étterem üzemeltetése és étlapjának megtervezése
: Tőkési Tamás -
Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén
: Friedrich Gergő -
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata -
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett -
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Holló Klaudia