Rendezvények szervezése és lebonyolítása, annak bemutatása a Haris Parkban, kiemelten az üzleti eseményekre összpontosítva

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tóth Bianka Klaudia
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Kulcsszavak:catering
Haris Park
lebonyolítás
rendezvény
rendezvényszervezés
üzleti
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/39197
Leíró adatok
Kivonat:Projektmunkámban röviden betekintést nyerhetünk e világ történeti hátterébe, arra, hogy hova és meddig nyúlik ez vissza, mikortól beszélhetünk rendezvényekről. Szó esik az eseményfajtákról is, tekintve, hogy több féle módon csoportosíthatjuk őket. De talán még inkább megértjük e világ rejtelmeit, ha megnézünk egy teljes lebonyolítási folyamatot, kezdve a rendezvény alapgondolatának megfogalmazásától, a helyszínen, az egyéb technikai és műszaki feltételeken, meghívókon, szükséges dokumentumokon, menü- és italsorokon, munkakörökön keresztül, az utómunkálatokig, e felsorolást pedig még folytathatnánk bátran tovább. A teljes lebonyolítási folyamatot a Haris Park egy rendszeres üzleti rendezvényével szeretném a későbbiekben szemléltetni.