Növényi alapú étrend, veganizmus
Saved in:
Main Author: | Szarvas Bianka |
---|---|
Other Authors: | Lugasi Dr. Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | életmód étrend növényi vegán vegetáriánus |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39221 |
Similar Items
Veganizmus a cukrászatban – Divat, vagy tudomány a vegán étrend?
: Szontagh Eszter Klára
: Szontagh Eszter Klára
A növényi alapú étrend egészségre gyakorolt hatása és a növényi fehérjék ismerete a felnőtt magyar lakosság körében
: Horváth Gabriella Nikolett
: Horváth Gabriella Nikolett
A veganizmus elterjedésének korlátai Magyarországon
: Athanasiou Athina Éva
: Athanasiou Athina Éva
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz
: Gyephár Aliz
A veganizmus és a fenntarthatóság kapcsolata
: Tóth Zsófia
: Tóth Zsófia
A növényi alapú táplálkozás és a vegán élelmiszeripari termékek iránti fogyasztói attitűdök vizsgálata
: Papp Dalma Fruzsina
: Papp Dalma Fruzsina
A paleolit étrend ajánlásai
: Dudok Adrienn
: Dudok Adrienn
Teljesértékű élet a húson túl, avagy a veganizmus hazánkban
: Torba Regina
: Torba Regina
A növényi alapú tejtermék helyettesítők szektorának fogyasztói döntései, és a márkaidentitás szerepe a szektorban
: Bárdfalvy Lili
: Bárdfalvy Lili
Növényi tejek magyar piaci helyzete
: Kocsis Balázs Zoltán
: Kocsis Balázs Zoltán
ÚJ IRÁNYZATOK MEGJELENÉSE ÉS HATÁSA A SZÉPSÉGIPAR PIACÁN, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A NÖVÉNYI ALAPÚ KOZMETIKAI TERMÉKEKRE
: Farkas Bernadett
: Farkas Bernadett
Egy új étrend-kiegészítő termék marketingstratégiája
: Csordás István
: Csordás István
Az étrend-kiegészítőknél használt marketing eszközök
: Kanizsai-Nagy Ákos
: Kanizsai-Nagy Ákos
Fogyasztói magatartás az étrend-kiegészítők piacán
: Oszkó András Csaba
: Oszkó András Csaba
Étrend-kiegészítők vásárlási és fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Táskai Irén Otília
: Táskai Irén Otília
Fogyasztói magatartás vizsgálata az étrend-kiegészítők kapcsán
: Kovács Viktória
: Kovács Viktória
Fogyasztói magatartás vizsgálata az étrend-kiegészítők kapcsán
: Kovács Viktória
: Kovács Viktória
Növényi fehérjék szerepe és jelentősége a vendéglátásban
: Ványi Enikő Marianna
: Ványi Enikő Marianna
Új termék kommunikációja a hazai étrend-kiegészítők piacán
: Mikos Júlia
: Mikos Júlia
Fogyasztói magatartást befolyásoló tényezők az étrend-kiegészítők piacán
: Vladár Gitta
: Vladár Gitta
A paleolit táplálkozás a vendéglátásban. A paleolit étrend kritikája.
: Nagy Tímea
: Nagy Tímea
Növényi tejitalok sikere, avagy a mandula lekörözi a tehenet
: Török Lilla
: Török Lilla
Növényi tejitalok sikere, avagy a mandula lekörözi a tehenet
: Török Lilla
: Török Lilla
A tehéntej és a növényi italok fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Czere Liza
: Czere Liza
Speciális étrend-kiegészítők új vásárlói körének felderítése és megszólítási lehetőségei
: Árki Viktória Alexandra
: Árki Viktória Alexandra
A tej -és növényi ital fogyasztási szokások és körülmények Magyarországon
: Haga Gréta
: Haga Gréta
A növényi és nem hagyományos fehérjék jelentősége a 21. században
: Lénárt Aba István
: Lénárt Aba István
A BioTechUSA térhódításai az étrend-kiegészítők piacán marketingstratégiai szempontból
: Laták Alexa
: Laták Alexa
Sporttáplálkozás és az étrend kiegészítők, különleges táplálkozási célú élelmiszerek szerepe a sportteljesítményben
: Heinemann Viola
: Heinemann Viola
Az étrend-kiegészítők fogyasztását befolyásoló tényezők és annak egészségügyi kiadásokra kifejtett lehetséges hatásai
: Fügedi Barbara
: Fügedi Barbara
A növényi tejek értékesítési sajátosságai és a fogyasztói szokások elemzése a magyar piacon.
: Horváth Janka
: Horváth Janka
A vizuális és szöveges tartalom hatása az online vásárlási döntéshozatalra az étrend-kiegészítők piacán
: Valkony Márk
: Valkony Márk
Az éves beszámoló elemzésének módszerei egy mezőgazdasági növényi termékek nagykereskedelmével foglalkozó multinacionális vállalat esetében
: Aszalós Anna Erzsébet
: Aszalós Anna Erzsébet
Coaching alapú vezetés
: Salamon Jolán
: Salamon Jolán
ITIL alapú IT környezet
: Tóth Enikő Tímea
: Tóth Enikő Tímea
ITIL alapú szolgáltatásmenedzsment
: Remetei Gitta Fatima
: Remetei Gitta Fatima
Similar Items
-
Veganizmus a cukrászatban – Divat, vagy tudomány a vegán étrend?
: Szontagh Eszter Klára -
A növényi alapú étrend egészségre gyakorolt hatása és a növényi fehérjék ismerete a felnőtt magyar lakosság körében
: Horváth Gabriella Nikolett -
A veganizmus elterjedésének korlátai Magyarországon
: Athanasiou Athina Éva -
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz -
A veganizmus és a fenntarthatóság kapcsolata
: Tóth Zsófia