A Pizza Palazzo étterem és az olasz gasztronómia kedveltsége hazánkban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kiss Eszter
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Kulcsszavak:étterem
gasztronómia
gasztrotörténet
Olaszország
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/39224

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg39224
005 20220322081646.0
008 220322suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kiss Eszter 
245 1 2 |a A Pizza Palazzo étterem és az olasz gasztronómia kedveltsége hazánkban  |c Kiss Eszter  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Ez a dolgozat az olasz gasztronómia és egy gödöllői olasz étterem kapcsolatát mutatja be.A projektmunkám első részében bemutatom az olasz gasztronómia történetét, itt kitérek az olasz régiók jellemző ételeire.A olasz étkezési szokásokat is bemutatom hogy menyire más az étkezési szokásuk, mint a magyar.Ezt követik az olasz italok itt részletesen bemutatom a grappát és a legfőbb borokat . A kávézás hagyományáról is ebben a fejezetben írok ami az olasz emberek életében egy meghatározó ital. A következő elméleti részben az étterem részletes elemzését mutatom be . Az étterem történetét követi a kínálat elemzése. Az étterem fő specialitása kerül előtérbe a pizza és az olasz ételek de ezen kívül kitérek az étlapon található többi ételre is.A kérdőívem segítségével megtudjuk az emberek véleményét az étteremről és képet kapunk arról, hogy hazánkban mennyire népszerű az olasz gasztronómia.Az utolsó részben kitérek az étteremben töltött idő alatt megszerzett tapasztalataimra. 
695 |a étterem 
695 |a gasztronómia 
695 |a gasztrotörténet 
695 |a Olaszország 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39224/1/Kiss%20Eszter%2C%20F4JIN0.%20docx.pdf  |z Dokumentum-elérés