A Pizza Palazzo étterem és az olasz gasztronómia kedveltsége hazánkban
Elmentve itt :
Szerző: | Kiss Eszter |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Kulcsszavak: | étterem gasztronómia gasztrotörténet Olaszország vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39224 |
Hasonló tételek
Az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül
: Gáll Ivett
: Gáll Ivett
Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban
: Rádi József
: Rádi József
A fagylalt térhódítása a világon és kedveltsége hazánkban
: Barta Noémi Anita
: Barta Noémi Anita
Guest Relations a Hotel Palazzo Zichyben
: Válóczi Natália
: Válóczi Natália
A karibi gasztronómia és ismertsége hazánkban
: Lobenwein Klaudia Enikő
: Lobenwein Klaudia Enikő
A portugál gasztronómia és ismertsége hazánkban
: Takács Kíra
: Takács Kíra
A LIDL saját márkás termékeinek ismertsége és kedveltsége
: Zoboki Márk
: Zoboki Márk
Márkaimázs a csokoládépiacon. A Ferrero Csoport kedveltsége Magyarországon.
: Marchis Andrea
: Marchis Andrea
Pizza vagy gulyás? Az olasz és a magyar élelmiszeripari szabàlyozàsok összehasonlítása, ezen országok termékeinek piaci helyzete
: Sallai Ivett
: Sallai Ivett
Ahány ország, annyiféle pizza.
: Varga Réka Petra
: Varga Réka Petra
A kézműves bonbonok eredete, kedveltsége és megjelenése a hazai kínálatban
: Ribinszki Dóra
: Ribinszki Dóra
Kínálatelemzés a Pizza Mamma pizzériában
: Mészáros Adél Mária
: Mészáros Adél Mária
A Pizza Hut dolgozóinak feladatai
: Erdősi Luca
: Erdősi Luca
Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül
: Németh Andrea
: Németh Andrea
Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből
: Varga Dóra
: Varga Dóra
A Hotel Palazzo Zichy**** megvalósíthatósági tanulmányának összevetése a szálloda elmúlt időszakával
: Varga Réka Viktória
: Varga Réka Viktória
A Gundel Étterem fűszerhasználatának elemzése (Ismerkedés a magyar gasztronómia múltjával és jelenével)
: Eperjessy-Nagy Petronella
: Eperjessy-Nagy Petronella
Pizza Monkey marketing tevékenységének elemző bemutatása
: Rákos Márk
: Rákos Márk
Pizza Forte marketingstratégiája és a fogyasztók szemlélete
: Bartalis Bernadett
: Bartalis Bernadett
Magyar és Olasz gasztronómia összehasonlítása különös tekintettel a két ország gazdasági hátterére és társadalmi szokásaira
: Járdányi Tamás Antal
: Járdányi Tamás Antal
A Pizza Forte marketingstratégiája és marketingkommunikációs eszközeinek bemutatása
: Juhász Balázs
: Juhász Balázs
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili
: Kemenczés Lili
Az olasz működő tőkebefektetések Magyarországon
: Kiss Fanni
: Kiss Fanni
BELVÁROSI BUTIKSZÁLLODÁK KÖRNYEZETTUDATOS TEVÉKENYSÉGÉNEK BEMUTATÁSA A HOTEL PALAZZO ZICHY**** ÉS A MAMAISON HOTEL ANDRÁSSY**** ALAPJÁN
: Bakay Sára
: Bakay Sára
Let's Pizza franchise vállalkozás Magyarországon történő beindításának mérföldkövei
: Miklós Krisztián Pál
: Miklós Krisztián Pál
Trend a lelke mindennek – a budapesti butikhotelek vendégpreferenciáinak bemutatása a Hotel Palazzo Zichy**** példáján keresztül
: Mihálcz Rita Dóra
: Mihálcz Rita Dóra
Marketingkommunikáció és online marketing tevékenységek a pizza készítés világában
: Vitéz Lotti
: Vitéz Lotti
A franchise rendszerek bemutatása a Pizza EATaliano példáján keresztül
: Bognár Ákos
: Bognár Ákos
Pizza box and sustainable food packaging. An exploratory study on consumers' perspectives.
: Nguyen Minh Tu
: Nguyen Minh Tu
Az olasz-magyar kulturális kapcsolatok alakulása az Olasz Kultúrintézet tevékenységén keresztül
: Tóth Boglárka
: Tóth Boglárka
Az olasz gazdasági válság
: Győry Béla
: Győry Béla
Katalán gasztronómia
: Szabó Diána Lilla
: Szabó Diána Lilla
Roma gasztronómia
: Sárközy Cecilia
: Sárközy Cecilia
Nemzetközi gasztronómia
: Dudaskó Boróka
: Dudaskó Boróka
Pizzéria a legjavából - A Pizza Hut marketingtevékenysége a hazai piacon
: Kányai Adrienn Roxána
: Kányai Adrienn Roxána
A Pizza Me Központ Kft. pénzkezelési szabályzata, számviteli politikája keretében
: Bocz Csilla Mária
: Bocz Csilla Mária
A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül
: Juhos Fanni Hanna
: Juhos Fanni Hanna
Az elmúlt évtized legfontosabb trendformáló hatásai az olasz FDI projektekre és az olasz gazdaságra
: Ozsváth András
: Ozsváth András
A zsidó gasztronómia
: Havas Dr. Piroska
: Havas Dr. Piroska
Koktéltrendek Magyarországon, külföldhöz viszonyítva az abádszalóki Sunset Panorama Cocktail Bar & Pizza alapján.
: Nagy Szabolcs
: Nagy Szabolcs
Hasonló tételek
-
Az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül
: Gáll Ivett -
Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban
: Rádi József -
A fagylalt térhódítása a világon és kedveltsége hazánkban
: Barta Noémi Anita -
Guest Relations a Hotel Palazzo Zichyben
: Válóczi Natália -
A karibi gasztronómia és ismertsége hazánkban
: Lobenwein Klaudia Enikő