Egészség- és környezettudatos étkezési trendek hatása a hazai rendezvények gasztronómiai kínálatára
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | egészségtudatosság fenntarthatóság gasztronómia környezettudatosság rendezvények |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39246 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg39246 | ||
| 005 | 20220322081717.0 | ||
| 008 | 220322suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Busai Réka | |
| 245 | 1 | 0 | |a Egészség- és környezettudatos étkezési trendek hatása a hazai rendezvények gasztronómiai kínálatára |c Busai Réka |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Az egészség- és a környezettudatosság erősödése napjaink igen aktuális megatrendjei, melyek figyelembevétele remélhetőleg a jövőben is egyre nagyobb jelentőséget fog nyerni. A kutatás célja, hogy egy átfogó képet nyújtson a rendezvényszervezőknek és tájékoztassa a rendezvények gasztronómiai kínálatának jövendő megrendelőit is a legaktuálisabb egészség- és környezettudatossággal összefüggő étkezési trendekről, azok követőiről és számukról, hogy ezáltal jobban megismerjék ezt a célcsoportot és igényeiket. Így lehetőség adódik arra, hogy az adott rendezvénytípusok sikerességét optimalizálni lehessen a gasztronómiai kínálatuk által. Továbbá mellékes célom, hogy felhívjam a figyelmet a környezettudatos étkezés igényének mértékére, így a rendezvények megrendelői, szervezői és résztvevői mellett talán egy kicsit a környezet is profitálni tud a gasztronómiai kínálat összetételének változásából. | |
| 695 | |a egészségtudatosság | ||
| 695 | |a fenntarthatóság | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a környezettudatosság | ||
| 695 | |a rendezvények | ||
| 700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39246/1/Busai_Re%CC%81ka_szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |