Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Tóth Dániel |
---|---|
További közreműködők: | Tóth Gábor |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | alapanyag csomag DIY innováció szolgáltatás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39279 |
Hasonló tételek
Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban
: Kósik Lajos
: Kósik Lajos
A mindenmentes ételek helye, szerepe, jövője a magyarországi vendéglátásban
: Zwick Magdolna Dina
: Zwick Magdolna Dina
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna
: Lőrincz Anna
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
Gayvertisement - Do same advertisements, have same-sex
: Szabó Dániel
: Szabó Dániel
Doing Business in Hungary and Indonesia An Intercultural Approach
: Hidasi Judit
Megjelent: (2015)
: Hidasi Judit
Megjelent: (2015)
Az ételek higiéniai megfelelőségének vizsgálata, fontossága és hiányának hatásai a vendéglátásban
: Fábián Tamás
: Fábián Tamás
Do cultural differences really matter?
: Nádor Éva
Megjelent: (2001)
: Nádor Éva
Megjelent: (2001)
What do foreigners think of Hungarians?
: Szabó Lilla
: Szabó Lilla
Doing Business in Hungary and Indonesia – An Intercultural Approach
: Hidasi Judit
Megjelent: (2017)
: Hidasi Judit
Megjelent: (2017)
What do smart beta strategies offer
: Horanyi Botond
: Horanyi Botond
How do the theatres in Budapest communicate their mission and values?
: Komáromi György
Megjelent: (2024)
: Komáromi György
Megjelent: (2024)
A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája.
: Ács Krisztián
: Ács Krisztián
"Hankook Tire Doing Well" - Avagy a hatékony jótékonyság
: Ronyecz Judit
: Ronyecz Judit
A dōTERRA, mint vállalat, felépítése és működése
: Bertalan-Taylor Abigail Hannah
: Bertalan-Taylor Abigail Hannah
Hagyományos ételek nyomában, a Balaton északi partján
: Tóth Dzsenifer
: Tóth Dzsenifer
Do First Swallows Make a Summer? On the Readiness and Maturity of Successors of Family Businesses in Hungary
: Mosolygó-Kiss Ágnes, et al.
Megjelent: (2018)
: Mosolygó-Kiss Ágnes, et al.
Megjelent: (2018)
How do home restaurants affect top gastronomy in Hungary?
: Goldstein Ariella
: Goldstein Ariella
The effects of foreign direct investment and the ease of doing business in Mongolia
: Erdenebat Narangerel
: Erdenebat Narangerel
Egészségtudatos ételek a social médiában
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
Mangalica a magyar vendéglátásban
: Vincze Endre Dániel
: Vincze Endre Dániel
Say "I do" abroad The role of weddings in the Hungarian tourism industry
: Lengyel Hanna Mónika
: Lengyel Hanna Mónika
Sváb szokások és ételek a Vértesben
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban
: Szabó Ildikó
: Szabó Ildikó
A street food ételek fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Németh Kinga
: Németh Kinga
Helyi néphagyományok és népi ételek a Börzsönyben
: Bartus Brigitta
: Bartus Brigitta
Ételek minőségének biztosítása a külső rendezvény helyszíneken
: Lux Bence
: Lux Bence
How do business enterprises in developing countries comprehend sustainability? Evidence from Mongolia
: Szegedi Krisztina, et al.
Megjelent: (2024)
: Szegedi Krisztina, et al.
Megjelent: (2024)
Sustainable development aims for he what goals do they have to reach and where are they now?
: Szendrei-Pál Eszter
Megjelent: (2021)
: Szendrei-Pál Eszter
Megjelent: (2021)
Sustainable Development Aims for HE What goals do they have to reach and where are they now?
: Szendrei-Pál Eszter
Megjelent: (2021)
: Szendrei-Pál Eszter
Megjelent: (2021)
"How do people make savings in inflationary times?" 'Parallel surveys in Hungary and Mongolia'
: Uugantsetseg Mandakhnaran
: Uugantsetseg Mandakhnaran
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
: Szakál Szabina
: Szakál Szabina
Ételek és borok harmóniája a Sauska pincészeten keresztül
: Vajas Dorottya
: Vajas Dorottya
How do negative online hotel reviews and hotel remediation influence consumers’ willingness to purchase.
: Xie Shijia
: Xie Shijia
Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén
: Friedrich Gergő
: Friedrich Gergő
A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon
: Ádám Nikoletta
: Ádám Nikoletta
Regionális ételek megjelenése Steiermark éttermeiben, illetve Niederöblarn falusi turizmusában
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
Farm to table a magyar vendéglátásban
: Leányvári Péter
: Leányvári Péter
Hasonló tételek
-
Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban
: Kósik Lajos -
A mindenmentes ételek helye, szerepe, jövője a magyarországi vendéglátásban
: Zwick Magdolna Dina -
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna -
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta -
Gayvertisement - Do same advertisements, have same-sex
: Szabó Dániel