Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | étkeztetés étterem szolgáltatás vendéglátás vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39285 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg39285 | ||
| 005 | 20220322081803.0 | ||
| 008 | 220322suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Tőkei Bence | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása |c Tőkei Bence |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozatom témája a vendéglátás fő folyamatai volt, ebből adódóan erről kaphat információt aki elolvassa. Az én esetemben egy étteremben töltöttem le a gyakorlati időmet és az itt tapasztalt és végbemenő eseményekről írtam. Ennek az öt fő folyamatát részleteztem amik az árubeszerzés, raktározás,termelés, értékesítés és a szolgáltatások a vendéglátásban. Az ezekhez tartózó mellékfolyamatokról is írtam. A szakmai irodalmi áttekintésben arról írtam, hogy ez általánosságban hogyan zajlik, a kutatási részben pedig azt, hogyan megy mindez végbe az Al Rabló étteremben. | |
| 695 | |a étkeztetés | ||
| 695 | |a étterem | ||
| 695 | |a szolgáltatás | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a vendéglátóipar | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39285/1/T%C5%91kei%20Bence%20Projektmunka%20K%C3%89SZ.pdf |z Dokumentum-elérés |