Élelmiszer eredetű megbetegedések és higiénia a közösségi étkeztetésben
Saved in:
Main Author: | Horváth Panna |
---|---|
Other Authors: | Magyarné Dr. Horváth Kinga |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | élelmiszer gyermek közétkeztetés megbetegedés menza |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39298 |
Similar Items
HACCP és élelmiszer eredetű megbetegedések - Az élelmiszer eredetű megbetegedések alakulása a közintézményekben
: Póka Virág Mária
: Póka Virág Mária
Élelmiszer eredetű megbetegedések a vendéglátásban
: Bodnár Enikő
: Bodnár Enikő
Élelmiszer eredetű megbetegedések a kisgyermekek körében
: Pencz Dorottya Kata
: Pencz Dorottya Kata
Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére
: Radván Katalin Klára
: Radván Katalin Klára
Ételeredetű megbetegedések alakulása Magyarországon
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
Helyi- és biotermékek a francia iskolai étkeztetésben
: Simon Eszter
: Simon Eszter
Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben
: Maczákné Chikán Dóra Éva
: Maczákné Chikán Dóra Éva
Fekáliás eredetű baktériumok kimutatása mobiltelefonoknál
: Orbán Kinga Fruzsina
: Orbán Kinga Fruzsina
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Német- és magyarországi vendéglátóhelyek összehasonlítása, elemzése Jó Higiéniás Gyakorlat szempontjából
: Holló Kitti
: Holló Kitti
A Boglár Repeta Étterem higiénia szabályainak változása a Pandémia hatására
: Perger Botond
: Perger Botond
A török eredetű fürdők szerepe Budapest gyógyturizmusában
: Polonkai Zsanett
: Polonkai Zsanett
Salmonella baktérium által okozott megbetegedések alakulása Magyarországon a klímaváltozás tükrében
: Kiss Diána
: Kiss Diána
Helytelen élelmiszertárolás és konyhai higiénia a háztartásokban és az abból adódó betegségek
: Bakó Stefánia
: Bakó Stefánia
Fekáliás eredetű baktériumok kimutatása mobiltelefonok felületéről és a felhasználók kezeiről
: Debreczeni Lilla
: Debreczeni Lilla
A diákok kapcsolata a jó higiéniás gyakorlat (GHP) előírásaival a vendéglátóipari szakképzés során
: Szabó Károly
: Szabó Károly
Az állati eredetű élelmiszerek előállításának és fogyasztásának környezetre gyakorolt hatásai
: Medvey Kinga Viktória
: Medvey Kinga Viktória
Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
Primerköri eredetű, inaktív, veszélyes hulladékok útja az MVM Paksi Atomerőmű zártkörűen működő részvénytársaságnál
: Wolf Katalin
Published: (2013)
: Wolf Katalin
Published: (2013)
Élelmiszer reklámok kommunikációs stratégiái
: Izsó Nikolett
: Izsó Nikolett
Élelmiszer értékesítés stratégiai menedzsmentje
: Sárkány Anna
: Sárkány Anna
Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei a szállodaiparban, különös tekintettel az élelmiszer-adományozásra
: Turcsik Adrienn
: Turcsik Adrienn
Élelmiszer-hulladék keletkezésének vizsgálata és annak csökkentése Magyar vállalkozások által
: Horváth Norbert József
: Horváth Norbert József
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla
: Dénes Bertilla
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla
: Dénes Bertilla
A magyar élelmiszer-fogyasztás statisztikai vizsgálata
: Mihálka Eszter
: Mihálka Eszter
Az élelmiszer reklámok hatása a gyerekekre
: Szentmiklóssy Eszter
: Szentmiklóssy Eszter
Élelmiszer-allergia és a fogyasztói magatartás kapcsolata
: Karacs Dóra Erika
: Karacs Dóra Erika
Az online élelmiszer-kereskedelem helyzete napjainkban
: Batizi Noémi
: Batizi Noémi
Multiplatform karakter kommunikáció az élelmiszer-kereskedelemben
: Adame Regina
: Adame Regina
Az online élelmiszer-vásárlás magyarországi helyzete
: Szűcs Kornélia
: Szűcs Kornélia
Észak-nyugat magyarországi élelmiszer nagykereskedés bemutatása
: Gőgh Viktória
: Gőgh Viktória
Magyarország és a Koreai Köztársaság külgazdasági és gazdaságdiplomáciai kapcsolatai az élelmiszergazdaság terén, különös tekintettel az élő állatok és az állati eredetű termékek kereskedelmére
: Bende Borbála
: Bende Borbála
Magyarország és Ausztria élelmiszer-vásárlói magatartásának összehasonlítása
: Bakos Júlia Dorka
: Bakos Júlia Dorka
A rövid élelmiszer-láncok működése a gazdaságban
: Fazekas Fruzsina
: Fazekas Fruzsina
Tudatos élelmiszer-fogyasztás a Z-generáció körében
: Tábori Zoltán
: Tábori Zoltán
Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban
: Nagy Attila
: Nagy Attila
Az élelmiszer veszteségek hatása a logisztikai folyamatokra
: Gottlaszné Király Orsolya
: Gottlaszné Király Orsolya
Fenntarthatóság és fenntartható fogyasztás az élelmiszer és ruhaiparban
: Harnberger Dorina Kíra
: Harnberger Dorina Kíra
Similar Items
-
HACCP és élelmiszer eredetű megbetegedések - Az élelmiszer eredetű megbetegedések alakulása a közintézményekben
: Póka Virág Mária -
Élelmiszer eredetű megbetegedések a vendéglátásban
: Bodnár Enikő -
Élelmiszer eredetű megbetegedések a kisgyermekek körében
: Pencz Dorottya Kata -
Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére
: Radván Katalin Klára -
Ételeredetű megbetegedések alakulása Magyarországon
: Vasvári Klaudia