A vendéglátás küzdelme - A vendéglátás helyzetelemzése Magyarországon a korona vírus járvány idején-

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Telek Dominika
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étterem
koronavírus-járvány (COVID-19)
Magyarország
válságkezelés
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/39308

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg39308
005 20220322081831.0
008 220322suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Telek Dominika 
245 1 2 |a A vendéglátás küzdelme - A vendéglátás helyzetelemzése Magyarországon a korona vírus járvány idején-  |c Telek Dominika  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A világjárvány kirobbanása mindenki számára egy elképzelhetetlennek tűnő drasztikus pillanat volt. A COVID-19 világjárvány óriási kihívást jelentett a kormányoknak, a társadalomnak és a cégeknek világszerte. Különösen a vendéglátó ipar sínylette meg ezt az időszakot. Több vendéglátóhely is döntött a személyzet tömeges elbocsájtása mellett. Mindezekkel párhuzamosan, a házhoz szállítás, mely az egyetlen alternatíva maradt, exponenciális keresletnövekedést tapasztalt, a kiürült utcákat ellepték az ételfutár biciklisek. a járvány időszak alatt inkább etetés zajlott, mintsem vendéglátás, azonban ezt az állítást némiképp cáfolják azok az innovatív megoldások, ahol online borkóstolással, beszélgetéssel egybekötött gasztro-élményt nyújtottak a szolgáltatók. 
695 |a étterem 
695 |a koronavírus-járvány (COVID-19) 
695 |a Magyarország 
695 |a válságkezelés 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39308/1/Telek_Dominika_A_vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%A1s_k%C3%BCzdelme.pdf  |z Dokumentum-elérés