PEST és SWOT elemzés a Krúdy vendéglőben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Finta Áron
További közreműködők: Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia
Kulcsszavak:7P modell
analízis
elemzési módszerek
étterem
SWOT-elemzés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/39346

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg39346
005 20220322081921.0
008 220322suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Finta Áron 
245 1 0 |a PEST és SWOT elemzés a Krúdy vendéglőben  |c Finta Áron  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A dolgozatom a Krúdy vendéglőben végzett gyakorlatomról szól, és az étterem PEST és SWOT analízisének elvégzéséről. Kutatásokat kezdetben megfigyeléssel végeztem, mellyel saját véleményt alkothattam az étterem helyzetéről a piacon, illetve a vendéglátás jelenlegi helyzetére is rálátást nyertem. Ezt követően 1-1 alanyt megkértem, hogy egy rövid, pár kérdéses interjút készítsenek el velem. Ezekkel a válaszokkal, illetve az általam szerzett tapasztalatok alapján készítettem el az elemzéseket, melyek a dolgozatban szerepelnek. A tapasztalatok alapján arra jutottam, hogy az étterem gazdasági helyzetét jelentősen befolyásolja a jelenlegi politikai helyzet, illetve a jelen lévő Covid-19 vírus okozta negatív tényező. Az, hogy ezek a jövőben, hogyan fogják befolyásolni az étterem sikeres működését, sajnos előre nem tudjuk megmondani, de én bizakodó vagyok a jövőt illetően. Az étterem SWOT analízisét tekintve, remek lehetőségekkel rendelkezik. Ezek kihasználása, kiaknázása nagyban segítheti az étterem jövőjét. Kis energia befektetésével gyors, és kiváló eredményeket lehet elérni. A veszélyek sajnos a gazdasághoz és a korona vírushoz kapcsolódnak leginkább, melyet jelen helyzetben befolyásolni nem tudunk. 
695 |a 7P modell 
695 |a analízis 
695 |a elemzési módszerek 
695 |a étterem 
695 |a SWOT-elemzés 
700 1 |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39346/1/PEST%20%C3%A9s%20SWOT%20elemz%C3%A9s%20a%20Kr%C3%BAdy%20vend%C3%A9gl%C5%91ben.pdf  |z Dokumentum-elérés