PEST és SWOT elemzés a Krúdy vendéglőben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | 7P modell analízis elemzési módszerek étterem SWOT-elemzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39346 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg39346 | ||
| 005 | 20220322081921.0 | ||
| 008 | 220322suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Finta Áron | |
| 245 | 1 | 0 | |a PEST és SWOT elemzés a Krúdy vendéglőben |c Finta Áron |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozatom a Krúdy vendéglőben végzett gyakorlatomról szól, és az étterem PEST és SWOT analízisének elvégzéséről. Kutatásokat kezdetben megfigyeléssel végeztem, mellyel saját véleményt alkothattam az étterem helyzetéről a piacon, illetve a vendéglátás jelenlegi helyzetére is rálátást nyertem. Ezt követően 1-1 alanyt megkértem, hogy egy rövid, pár kérdéses interjút készítsenek el velem. Ezekkel a válaszokkal, illetve az általam szerzett tapasztalatok alapján készítettem el az elemzéseket, melyek a dolgozatban szerepelnek. A tapasztalatok alapján arra jutottam, hogy az étterem gazdasági helyzetét jelentősen befolyásolja a jelenlegi politikai helyzet, illetve a jelen lévő Covid-19 vírus okozta negatív tényező. Az, hogy ezek a jövőben, hogyan fogják befolyásolni az étterem sikeres működését, sajnos előre nem tudjuk megmondani, de én bizakodó vagyok a jövőt illetően. Az étterem SWOT analízisét tekintve, remek lehetőségekkel rendelkezik. Ezek kihasználása, kiaknázása nagyban segítheti az étterem jövőjét. Kis energia befektetésével gyors, és kiváló eredményeket lehet elérni. A veszélyek sajnos a gazdasághoz és a korona vírushoz kapcsolódnak leginkább, melyet jelen helyzetben befolyásolni nem tudunk. | |
| 695 | |a 7P modell | ||
| 695 | |a analízis | ||
| 695 | |a elemzési módszerek | ||
| 695 | |a étterem | ||
| 695 | |a SWOT-elemzés | ||
| 700 | 1 | |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39346/1/PEST%20%C3%A9s%20SWOT%20elemz%C3%A9s%20a%20Kr%C3%BAdy%20vend%C3%A9gl%C5%91ben.pdf |z Dokumentum-elérés |