A Rozmaring étterem tevékenységének elemző bemutatása, különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Major Natália
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Kulcsszavak:esküvő
ételek
étterem
italok
rendezvények
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/39367

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg39367
005 20220322081945.0
008 220322suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Major Natália 
245 1 2 |a A Rozmaring étterem tevékenységének elemző bemutatása, különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre  |c Major Natália  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A projektmunkám alapkövét a Rozmaring étteremben töltött időm adja. A ház fő tevékenysége rendezvények lebonyolítása helyi és környezeti adottságainak köszönhetően, ezek mellett természetesen éttermi (a’la carte) értékesítés is zajlik, viszont alacsonyabb százalékban. Az étteremmel való ismeretségem egészen régre nyúlik vissza, egészen gyermekkoromra, amikor a testvérem kezdte ugyan itt a pályafutását. Már akkor elvarázsolt engem, és akkor éreztem, hogy egyszer én is itt fogok dolgozni, így ez be is teljesült. A szakdolgozatomban azt fogom bemutatni, hogy hogyan épülnek fel, miként zajlanak le, és mi a jelentőségük az éttermünkben a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényeknek. 
695 |a esküvő 
695 |a ételek 
695 |a étterem 
695 |a italok 
695 |a rendezvények 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39367/1/Major-Nat%C3%A1lia-FENPPF-Projektmunka-2021.pdf  |z Dokumentum-elérés