Effects of veganism on the catering industry in Hungary
Saved in:
Main Author: | Kecskés Fanny |
---|---|
Other Authors: | Hübner Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | consumers' preferences misbeliefs trend analysis vegan restaurants veganism |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39381 |
Similar Items
Burnout in Catering Industry
: Kapitány Dániel
: Kapitány Dániel
Psychological Warfare or The usage of the human senses and perception in the catering industry
: Hámori Fanny Anna
: Hámori Fanny Anna
The application of magic in the catering and hotel industry
: Németh Gábor László
: Németh Gábor László
How veganism effects the economy (within the EU)
: Bejczi Boglárka Nóra
: Bejczi Boglárka Nóra
Industry 4.0 and Artificial Intelligence in Catering
: Vágó Ferenc Félix
: Vágó Ferenc Félix
Critical analysis of the possibilities of the handicapped people in the catering industry
: Káró Regina
: Káró Regina
The reaction on nutrition intolerance and allergy given by hospitality and catering industry
: Lengyel Enikő
: Lengyel Enikő
Descriptive analysis of the Hungarian catering industry with a special focus on the restaurant sector
: Rádai Barbara
: Rádai Barbara
Family businesses in the catering industry, specifically focusing on the succession process and potential conflicts
: Szakáll Zsófia
: Szakáll Zsófia
Can the Future be Vegan?
: Szarka Dorottya
: Szarka Dorottya
Hungarians' vegan tourism
: Sipos Víta
: Sipos Víta
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
Vegán termékek marketingkommunikációja
: Bartha Bettina
: Bartha Bettina
Covid19 Crisis and its Effect on the Tourism Industry and Airbnb Business in Hungary
: Imangaliyeva Maya
: Imangaliyeva Maya
Vegán gasztronómiával a fenntarthatóságért
: Györe Laura
: Györe Laura
Possible effects of Metaverse in the tourism industry
: Kuszák Eszter
: Kuszák Eszter
The Effects of FDI on the car industry and Motorsports
: Hercsik Vince István
: Hercsik Vince István
Effects of Covid-19 on tourism as an industry and as a leisure activity in Hungary. “To travel or not to travel?”
: Katona Léna
: Katona Léna
Die vegane Ernährung und ihre Auswirkungen auf den Tourismus Das vegane touristische Angebot
: Molnár Vivien
: Molnár Vivien
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina
: Horváth Dorina
How big data effects the travel industry
: Le Dieu Linh
: Le Dieu Linh
An existing catering unit's developing plan
: Pacsika Csilla
: Pacsika Csilla
Development of the gaming industry and its economic effects worldwide
: Fabó Ákos
: Fabó Ákos
Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai
: Takács Anett
: Takács Anett
Hatékony rendezvényszervezés és catering trendek
: Szabó Réka Viktória
: Szabó Réka Viktória
UNDERSTANDING THE ROLE OF TECHNOLOGY IN SERVICE INNOVATION IN CATERING
: Chammem Mehdi
: Chammem Mehdi
Consumer awareness of food consumption and catering services
: Orfei Gloria
: Orfei Gloria
The impact of emotional management in catering and hotel management
: Munadarin Armando
: Munadarin Armando
Sales Funnel Effectiveness in the MedTech industry A Strategic Analysis and Case Study
: László Péter Dávid
: László Péter Dávid
The effects of subscription-based music streaming services on the music industry
: Mohamad Ali Mahdi
: Mohamad Ali Mahdi
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vegán kozmetikumok piacán
: Fótos Adrienn
: Fótos Adrienn
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A Vegán közösség befolyása a fogyasztói döntéshozatalra
: Kiss Dávid
: Kiss Dávid
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vegán kozmetikumok piacán
: Fótos Adrienn
: Fótos Adrienn
Vegán és hagyományos gyorsétteremi szolgáltatás gazdálkodásának összehasonlítása
: Maczkó Karolina
: Maczkó Karolina
A vegán turizmus jelentősége hazánkban és világszerte
: Radó Márk
: Radó Márk
A vegán fogyasztók élelmiszervásárlási magatartásának marketing aspektusai
: Bartha Bettina
: Bartha Bettina
Digitális marketingkommunikáció a magyarországi vegán fehérjeporok piacán
: Borics Klaudia
: Borics Klaudia
A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai
: Rácsai Anna
: Rácsai Anna
Esküvői catering a Johnny’s Bistro tekintetében
: Kovács Dominik
: Kovács Dominik
Similar Items
-
Burnout in Catering Industry
: Kapitány Dániel -
Psychological Warfare or The usage of the human senses and perception in the catering industry
: Hámori Fanny Anna -
The application of magic in the catering and hotel industry
: Németh Gábor László -
How veganism effects the economy (within the EU)
: Bejczi Boglárka Nóra -
Industry 4.0 and Artificial Intelligence in Catering
: Vágó Ferenc Félix