A járványhelyzet ételrendelési szokásokra gyakorolt hatásának vizsgálata
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | 21. század adatfeldolgozás adatfelvétel átalakulás ételrendelés koronavírus-járvány (COVID-19) vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39383 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg39383 | ||
| 005 | 20220322082008.0 | ||
| 008 | 220322suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Gyalogh Laura Gabriella | |
| 245 | 1 | 2 | |a A járványhelyzet ételrendelési szokásokra gyakorolt hatásának vizsgálata |c Gyalogh Laura Gabriella |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Ebben a kutatásban megvizsgáltam, hogy a koronavírus járványhelyzetben, hogyan változtak az ételrendelési szokások. Először megvizsgáltam a Magyarországi és világszintű vendéglátás helyzetét a vírus előtt majd közben. Nagy részben kitértem arra, hogy milyen módokon és mértékben változtak a vendéglátás számára ezek az idők, milyen minőségben változott a fogyasztói viselkedés majd, hogy menyire alkalmazkodott az online térhez. Kitértem még arra, hogy milyen predikciók vannak arra, hogy a jövő vendéglátása az ételrendeléssel, hogyan alakul.Kutatásomat kérdőívvel végeztem, melyben felmértek, hogy a mindennapi ember milyen ételrendelési szokásokkal rendelkezett a pandémia előtt, alatt és milyen várakozásokkal áll a jövő felé. | |
| 695 | |a 21. század | ||
| 695 | |a adatfeldolgozás | ||
| 695 | |a adatfelvétel | ||
| 695 | |a átalakulás | ||
| 695 | |a ételrendelés | ||
| 695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Debreceni János |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39383/1/GyaloghLaura%28BZPD5F%29-Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |