A magyar konyha kínálatának változásai 2000 és 2020 között
Elmentve itt :
Szerző: | Tóth Attila |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | gasztronómia gasztronómiatörténet magyar gasztronómia magyar konyha vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39423 |
Hasonló tételek
A magyarországi e-kereskedelem változásai az e-vásárlási szokásokon keresztül 2006 és 2020 között
: Bányász Tímea
: Bányász Tímea
A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
: Rézmüves Márta Eszter
: Rézmüves Márta Eszter
A magyar kulturális diplomácia olaszországi tevékenysége 2000 és 2013 között
: Kővári Panka
: Kővári Panka
Az utazási szokások változásai a 2020-as években
: Berényi Dóra
: Berényi Dóra
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence
: Filkorn Tibor Bence
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere
: Németh Attila Nemere
A magyar konyha (tradíciók és innováció)
: Melkvi Liza
: Melkvi Liza
A Magyar Államkincstár gazdálkodásának vizsgálata 2018-2020. között
: Bur Mariann
: Bur Mariann
A magyar fürdőkultúra fejlődése és az 1996-2020-ig tartó időszakban zajló változásai
: Vincze Veronika Sára
: Vincze Veronika Sára
A termelői és fogyasztói oldal változásai a hazai borágazatban a 2000-es évektől napjainkig
: Baranyi Szabolcs
: Baranyi Szabolcs
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A hazai vállalatok tőkeszerkezetének és osztalékpolitikájának vizsgálata 2000-2010 között
: Majnár Éva
: Majnár Éva
Turisztikai szezonalitás a Balaton Idegenforgalmi Régióban 2000 és 2023 között
: Garamszegi Zsófia
: Garamszegi Zsófia
Reformkísérlettől a rendszerváltásig, a magyar gazdaság és társadalom változásai 1968 és 1988 között
: Sulyok Ágnes
Megjelent: (2010)
: Sulyok Ágnes
Megjelent: (2010)
A magyar kormányok gazdaságpolitikájának összehasonlító elemzése 2002 és 2020 között
: Gál Barna
: Gál Barna
Egy szegény olajexportőr problémái - Nigéria külkereskedelme 2000-2015 között PROBLEMS OF A POOR OIL EXPORTER - NIGERIA'S FOREIGN TRADE BETWEEN 2000-2015
: Hrabovszki Ágnes Zsuzsa
Megjelent: (2018)
: Hrabovszki Ágnes Zsuzsa
Megjelent: (2018)
A tőzsdeindex alakulása 2000 és 2011 között a Visegrádi Négyek országaiban
: Tomanovics Alexandra
: Tomanovics Alexandra
A tőzsdeindexek alakulása 2000 és 2011 között a Visegrádi Négyek országaiban
: Tomanovics Alexandra
: Tomanovics Alexandra
„... két krumpli egy zsákban” – Belgium makrogazdasági elemzése 2000 és 2015 között
: Kassai Zsuzsanna
: Kassai Zsuzsanna
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
A privatizáció összehasonlító elemzése a V4 országokban 1990 és 2000 között
: Geyerhosz Tamás
: Geyerhosz Tamás
A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében
: Cavicchiolo Gabriella
: Cavicchiolo Gabriella
Észak-Amerikai Konyha és Népszerűsége Magyarországon
: Dávid Trisztán Tibor
: Dávid Trisztán Tibor
A hazai vállalatok tőkeszerkezetének és osztalékpolitikájának vizsgálata 2000-2009 között, A magyar gyógyszeripari vállalatok tőkeszerkezete és osztalékpolitikája
: Vannai Andrea
: Vannai Andrea
Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
Kárpát medence tájjellegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin
: Endrődi Evelin
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
: Farkas Bálint
: Farkas Bálint
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
: Andorkó Ádám
: Andorkó Ádám
A Külkereskedelmi Főiskolai Karon végzett diákok elhelyezkedési lehetőségeinek változásai 2006 és 2010 között
: Tiba Roland
: Tiba Roland
A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata
: Szilágyi Attila
: Szilágyi Attila
A magyarok utazási szokásainak változása belföldön 2015-2020 között
: Kajári Tamara
: Kajári Tamara
Befektetések útvesztőjében - A lakossági megtakarítások vizsgálata 2016-2020 között
: Fonyó Diána
: Fonyó Diána
A hazai borfogyasztási szokások változásának vizsgálata 2020-2024 között
: Kis Kata Bíborka
: Kis Kata Bíborka
A Kárpát-medence idegenforgalmi kínálatának fejlesztése, együttműködés az érintett országok, ill. régiók között
: Kiss Virág Zsuzsa
: Kiss Virág Zsuzsa
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései
: Prekopa Dalma
: Prekopa Dalma
Pénzintézetek és vállalkozások szerepe a Széchenyi 2020-as program keretei között
: Szalai Szimonetta Mónika
: Szalai Szimonetta Mónika
Pénzintézetek és vállalkozások szerepe a Széchenyi 2020-as Program keretei között
: Márton Réka
: Márton Réka
Hasonló tételek
-
A magyarországi e-kereskedelem változásai az e-vásárlási szokásokon keresztül 2006 és 2020 között
: Bányász Tímea -
A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
: Rézmüves Márta Eszter -
A magyar kulturális diplomácia olaszországi tevékenysége 2000 és 2013 között
: Kővári Panka -
Az utazási szokások változásai a 2020-as években
: Berényi Dóra -
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence