HACCP és élelmiszer eredetű megbetegedések - Az élelmiszer eredetű megbetegedések alakulása a közintézményekben
Elmentve itt :
Szerző: | Póka Virág Mária |
---|---|
További közreműködők: | Magyarné Dr. Horváth Kinga |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | élelmiszerbiztonság élelmiszerfogyasztás HACCP közintézmény megbetegedés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39441 |
Hasonló tételek
Élelmiszer eredetű megbetegedések a vendéglátásban
: Bodnár Enikő
: Bodnár Enikő
Élelmiszer eredetű megbetegedések a kisgyermekek körében
: Pencz Dorottya Kata
: Pencz Dorottya Kata
Élelmiszer eredetű megbetegedések és higiénia a közösségi étkeztetésben
: Horváth Panna
: Horváth Panna
Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére
: Radván Katalin Klára
: Radván Katalin Klára
Ételeredetű megbetegedések alakulása Magyarországon
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
Salmonella baktérium által okozott megbetegedések alakulása Magyarországon a klímaváltozás tükrében
: Kiss Diána
: Kiss Diána
Fekáliás eredetű baktériumok kimutatása mobiltelefonoknál
: Orbán Kinga Fruzsina
: Orbán Kinga Fruzsina
A török eredetű fürdők szerepe Budapest gyógyturizmusában
: Polonkai Zsanett
: Polonkai Zsanett
Az állati eredetű élelmiszerek előállításának és fogyasztásának környezetre gyakorolt hatásai
: Medvey Kinga Viktória
: Medvey Kinga Viktória
Fekáliás eredetű baktériumok kimutatása mobiltelefonok felületéről és a felhasználók kezeiről
: Debreczeni Lilla
: Debreczeni Lilla
Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
Primerköri eredetű, inaktív, veszélyes hulladékok útja az MVM Paksi Atomerőmű zártkörűen működő részvénytársaságnál
: Wolf Katalin
Megjelent: (2013)
: Wolf Katalin
Megjelent: (2013)
Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei a szállodaiparban, különös tekintettel az élelmiszer-adományozásra
: Turcsik Adrienn
: Turcsik Adrienn
Az élelmiszer-biztonság hatékonyságának növelése az MSZ ISO 22000 2005 és HACCP integrált alkalmazásával a Havi Logistics Kft-nél
: Berta Mária Bettina
Megjelent: (2014)
: Berta Mária Bettina
Megjelent: (2014)
Élelmiszer reklámok kommunikációs stratégiái
: Izsó Nikolett
: Izsó Nikolett
Élelmiszer értékesítés stratégiai menedzsmentje
: Sárkány Anna
: Sárkány Anna
Hulladékmentes ellátási lánc megvalósíthatósága az élelmiszer-kereskedelemben
: Berta Zsófia Mária
: Berta Zsófia Mária
Az élelmiszer reklámok hatása a gyerekekre
: Szentmiklóssy Eszter
: Szentmiklóssy Eszter
Az online élelmiszer-kereskedelem helyzete napjainkban
: Batizi Noémi
: Batizi Noémi
Multiplatform karakter kommunikáció az élelmiszer-kereskedelemben
: Adame Regina
: Adame Regina
Az online élelmiszer-vásárlás magyarországi helyzete
: Szűcs Kornélia
: Szűcs Kornélia
Magyarország és a Koreai Köztársaság külgazdasági és gazdaságdiplomáciai kapcsolatai az élelmiszergazdaság terén, különös tekintettel az élő állatok és az állati eredetű termékek kereskedelmére
: Bende Borbála
: Bende Borbála
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla
: Dénes Bertilla
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla
: Dénes Bertilla
A magyar élelmiszer-fogyasztás statisztikai vizsgálata
: Mihálka Eszter
: Mihálka Eszter
Észak-nyugat magyarországi élelmiszer nagykereskedés bemutatása
: Gőgh Viktória
: Gőgh Viktória
Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban
: Nagy Attila
: Nagy Attila
Az élelmiszer veszteségek hatása a logisztikai folyamatokra
: Gottlaszné Király Orsolya
: Gottlaszné Király Orsolya
Élelmiszer-allergia és a fogyasztói magatartás kapcsolata
: Karacs Dóra Erika
: Karacs Dóra Erika
Magyarország és Ausztria élelmiszer-vásárlói magatartásának összehasonlítása
: Bakos Júlia Dorka
: Bakos Júlia Dorka
Fenntarthatóság és fenntartható fogyasztás az élelmiszer és ruhaiparban
: Harnberger Dorina Kíra
: Harnberger Dorina Kíra
A rövid élelmiszer-láncok működése a gazdaságban
: Fazekas Fruzsina
: Fazekas Fruzsina
Tudatos élelmiszer-fogyasztás a Z-generáció körében
: Tábori Zoltán
: Tábori Zoltán
Vámkezelési eljárások egy japán élelmiszer vállalat életében
: Kovács Máté
: Kovács Máté
Egy élelmiszer kiszállító cég online marketing stratégiája
: Csókási Eszter Rita
: Csókási Eszter Rita
Raktározás az élelmiszer nagykereskedelemben, a Helit Kft. gyakorlatában
: Szőke Csaba
: Szőke Csaba
Online élelmiszer-kereskedelem az Auchan Magyarország Kft.-nél
: Lipták Márton
: Lipták Márton
Az élelmiszer-pazarlás problémakörének vizsgálata egy spanyol szállodában
: Csáti Réka Rebeka
: Csáti Réka Rebeka
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
Az Y- és Z-generáció etikus élelmiszer fogyasztási szokásai
: Panák Kristóf
: Panák Kristóf
Hasonló tételek
-
Élelmiszer eredetű megbetegedések a vendéglátásban
: Bodnár Enikő -
Élelmiszer eredetű megbetegedések a kisgyermekek körében
: Pencz Dorottya Kata -
Élelmiszer eredetű megbetegedések és higiénia a közösségi étkeztetésben
: Horváth Panna -
Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére
: Radván Katalin Klára -
Ételeredetű megbetegedések alakulása Magyarországon
: Vasvári Klaudia