Egy minden mentes kínálatot biztosító vendéglátóhely fenntarthatósági törekvései.
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | élelmiszer allergének fenntartható fejlődés fenntartható vendéglátás minden mentes zöld étterem |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39442 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg39442 | ||
| 005 | 20220402095421.0 | ||
| 008 | 220402suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kiss Daniella | |
| 245 | 1 | 0 | |a Egy minden mentes kínálatot biztosító vendéglátóhely fenntarthatósági törekvései. |c Kiss Daniella |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A fenntartható fejlődés napjaink egyik legnagyobb globális kihívása, melyben a vendéglátó szektor is egyre jelentősebb szerepet vállal. A kutatás célja, feltérképezni egy magyar étterem fenntarthatósági törekvéseit, hazai és nemzetközi szervezetek által kidolgozott kritériumrendszerek alapján. A vendéglátó egységeknek egy újabb kihívással is szembesülnie kellett az elmúlt évtizedekben. Az élelmiszer-allergiában és élelmiszer-intoleranciában érintettek száma az évtizedek során dinamikusan növekszik, így a szakdolgozat során előtérbe kerül a minden mentes kínálat iránti kereslet felmérése. | |
| 695 | |a élelmiszer allergének | ||
| 695 | |a fenntartható fejlődés | ||
| 695 | |a fenntartható vendéglátás | ||
| 695 | |a minden mentes | ||
| 695 | |a zöld étterem | ||
| 700 | 1 | |a Lugasi Dr. Andrea |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39442/1/Szakdolgozat%202021%20Kiss%20Daniella.pdf |z Dokumentum-elérés |