Étlap elemzés és fogyasztói igények kapcsolatának vizsgálata kecskeméti éttermek esetében
Elmentve itt :
Szerző: | Váradi Vivien |
---|---|
További közreműködők: | Debreceni János |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | alapanyagok étlap elemzés fogyasztói igények Kecskemét vendéglátás történet |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39447 |
Hasonló tételek
Törzshelyek és törzsvendégek fontosságának vizsgálata éttermek esetében
: Hajós Zsófia
: Hajós Zsófia
A játékosításban rejlő lehetőségek vizsgálata éttermek esetében
: Szikora Szilvia
: Szikora Szilvia
Honlap és közösségi média-megjelenésének vizsgálata éttermek esetében
: Gunya Gréta
: Gunya Gréta
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz
: Vadas Bendegúz
A fogyasztói igények hatása a parfümiparra
: Link Réka Anna
: Link Réka Anna
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente
: Donkó Levente
A kecskeméti ifjúság kulturális lehetőségei
: Lengyel Kitti
: Lengyel Kitti
Jövőbeni kecskeméti egyetemi fesztivál megvalósítási stratégiája és lehetőségének vizsgálata
: Kovács Marcell Zoltán
: Kovács Marcell Zoltán
Felelős vállalatok és a fogyasztói igények A fenntarthatóság új elemei
: Nagy Zoltán
: Nagy Zoltán
A Hilton Budapest Hotel étlap elemzése
: Csordás Bettina
: Csordás Bettina
A STAVMAT Zrt. gyártási folyamatának vizsgálata a fogyasztói igények tükrében
: Horváth Angéla
: Horváth Angéla
Bellozzo éttermek működése
: Réffi Anna Dalma
: Réffi Anna Dalma
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella
: Svedics Daniella
Települési értéktárak és a helyi lakosság kapcsolatának vizsgálata Kalocsa és Dunapataj esetében
: Kákonyi Enikő
: Kákonyi Enikő
Hagyományostól eltérő fogyasztói igények a vendéglátásban - az inzulinrezisztencia
: Pásztor Anna
: Pásztor Anna
A dm Kft. marketingkommunikációja a fogyasztói igények változásával
: Takács Blanka Zsuzsanna
: Takács Blanka Zsuzsanna
A fast fashion és a fenntarthatóság kapcsolatának vizsgálata az Inditex cégcsoport esetében
: Kiss Afrodité
: Kiss Afrodité
A szervezeti kultúra és a márkaépítés kapcsolatának vizsgálata egy ipari nagyvállalat esetében
: Szilágyi Kristóf Emánuel
: Szilágyi Kristóf Emánuel
Inbound kontra outbound marketingstratégiák szerepének vizsgálata a hazai fogyasztói igények tükrében
: Németh Orsolya
: Németh Orsolya
A kecskeméti Auchan HR tevékenységének elemző bemutatása
: Benedekné Móca Krisztina
: Benedekné Móca Krisztina
Tematikus éttermek népszerűségének és működési sajátosságainak vizsgálata
: Benkő Dávid Márk
: Benkő Dávid Márk
Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
Ellátási lánc elemzés egy magyarországi leányvállalat esetében
: Somogyi Fanni
: Somogyi Fanni
Kulturális intézmények vizsgálata családbarát szempontból - fókuszban a látogatói igények és a Családbarát Hely tanúsító védjegy viszonya
: Váradi Emese
: Váradi Emese
Diétás igények napjainkban
: Kalmár Dóra
: Kalmár Dóra
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence
: Májer Bence
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma
: Bene Dalma
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő
: Zsidy Enikő
Elektronikus szállítólevél küldés alkalmazása a Mercedes kecskeméti üzemében
: Melis Bence
: Melis Bence
A duális képzés eredményessége a Kecskeméti Főiskola tükrében
: Farkas Ildikó
: Farkas Ildikó
A Kanizsa Trend Kft. marketingstratégiája a változó fogyasztói igények tekintetében
: Nagy Kristóf
: Nagy Kristóf
A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Straub Stella
: Straub Stella
Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából
: Jancsik Dóra Emőke
: Jancsik Dóra Emőke
Intermodális árutovábbítás megvalósításának jelentősége a kecskeméti Mercedes-Benz gyárnál
: Muhari Patrícia
: Muhari Patrícia
Új reklamációs rendszer bevezetése a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban
: Moharos Lilla
: Moharos Lilla
Idegenforgalmi célú fejlesztések Bács-Kiskun megyében, a Kecskeméti kistérségben
: Hochmajer Csenge
: Hochmajer Csenge
Hasonló tételek
-
Törzshelyek és törzsvendégek fontosságának vizsgálata éttermek esetében
: Hajós Zsófia -
A játékosításban rejlő lehetőségek vizsgálata éttermek esetében
: Szikora Szilvia -
Honlap és közösségi média-megjelenésének vizsgálata éttermek esetében
: Gunya Gréta -
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz -
A fogyasztói igények hatása a parfümiparra
: Link Réka Anna