Újhullámos bisztrók hazánkban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | bisztronómia bisztró francia szezonalitás vendéglátóipari egység |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39451 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg39451 | ||
| 005 | 20220402095434.0 | ||
| 008 | 220402suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Pap Julianna | |
| 245 | 1 | 0 | |a Újhullámos bisztrók hazánkban |c Pap Julianna |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozat a bisztrók témáját járja körül. A dolgozat célja a bisztrók helyzetének elemzése hazánkban. Kutatásomhoz a szekunder és primer kutatási módszereket alkalmaztam. A kérdőíves felmérésem célcsoportja a 18-59 éves korosztály. Az interjúkat egy budapesti és egy vidéki bisztróval készítettem el, ahol az üzletvezető és a séfek voltak a segítségemre. A dolgozatomban az újhullámos bisztrókkal kapcsolatos ismereteket, és azok helyzetét is bemutatom. Kutatásom végére arra az eredményre jutottam, hogy a hazai lakosság többsége nincs tisztában azzal, hogy valójában mit is jelent a bisztró fogalma. | |
| 695 | |a bisztronómia | ||
| 695 | |a bisztró | ||
| 695 | |a francia | ||
| 695 | |a szezonalitás | ||
| 695 | |a vendéglátóipari egység | ||
| 700 | 1 | |a Tóth Gábor |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39451/1/Pap%20Julianna_Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |