A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
Saved in:
Main Author: | Kindlik Bianka |
---|---|
Other Authors: | Tóth Gábor |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | étel étkezés étterem kínálat magyaros |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39454 |
Similar Items
Hagyományos magyar meleg tészták a budapesti éttermek kínálatában
: Antal Ádám
: Antal Ádám
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra
: Kiss Renáta Petra
Éttermek megjelenése a social médiában
: Baráth Bianka Rubina
: Baráth Bianka Rubina
A gyúrt tészták múltja, szerepe a hazai gasztronómiában és megjelenése a budapesti top kategóriás éttermek kínálatában
: Szász Dóra
: Szász Dóra
Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
: Kovács Vanda
: Kovács Vanda
Japán vendég - magyaros vendéglátás Mit tehet a japánnyelv-oktatás a japán beutazó turizmus fejlesztéséért?
: Székács Anna
Published: (2003)
: Székács Anna
Published: (2003)
Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban
: Szabó Ildikó
: Szabó Ildikó
Nudli Tésztakantin a XII. század modern-magyaros étterme
: Megyeri Magdolna Mária
: Megyeri Magdolna Mária
Egy magyaros bisztró étterem üzemeltetése és étlapjának megtervezése
: Tőkési Tamás
: Tőkési Tamás
Ayurvéda az utazási irodák kínálatában
: Goschler Bianka Éva
: Goschler Bianka Éva
Dél-Korea világörökségi vonzerőinek bemutatása és megjelenése a magyar utazási irodák kínálatában
: Oláh Petra Dorina
: Oláh Petra Dorina
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
: Szakál Szabina
: Szakál Szabina
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
Regionális ételek megjelenése Steiermark éttermeiben, illetve Niederöblarn falusi turizmusában
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
Budapesti piacok a turizmus kínálatában
: Marczinkó Sára
: Marczinkó Sára
Termékmegjelenítés a kereskedelmi televíziók kínálatában
: Tóth Renáta
: Tóth Renáta
Posztmodern attrakciók a városok kínálatában
: Kádár Csenge
: Kádár Csenge
Lakossági számlacsomagok az OTP Bank kínálatában
: Kormosné Koós Kitti
: Kormosné Koós Kitti
Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
: Tóth Dániel
: Tóth Dániel
Bellozzo éttermek működése
: Réffi Anna Dalma
: Réffi Anna Dalma
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella
: Svedics Daniella
A fenntartható turizmus szerepe Budapest kínálatában
: Csoma Kitti
: Csoma Kitti
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz
: Vadas Bendegúz
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence
: Májer Bence
LAKOSSÁGI HITELEK A CIB BANK ZRT. KÍNÁLATÁBAN
: Légli Anna
: Légli Anna
A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása.
: Tóth József
: Tóth József
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence
: Bakos Bence
A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Chrenkó Noémi
: Chrenkó Noémi
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája.
: Ács Krisztián
: Ács Krisztián
A BOROK MEGJELENÉSE A GELLÉRT SÖRÖZŐ ITALLAPJÁN, A PINCÉSZETEK BEMUTATÁSA, BOROK ÉS ÉTELEK PÁROSÍTÁSA
: Butnaru Sabina Bianca
: Butnaru Sabina Bianca
A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása
: Veres Vivien
: Veres Vivien
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Kinga
: Bakos Kinga
A köretválaszték változásának vizsgálata a vendéglátás kínálatában Magyarországon
: Kedves Kamilla
: Kedves Kamilla
A márkázás fontossága a "ready to drink" jegeskávék kínálatában
: Késmárki Kata
: Késmárki Kata
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Similar Items
-
Hagyományos magyar meleg tészták a budapesti éttermek kínálatában
: Antal Ádám -
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra -
Éttermek megjelenése a social médiában
: Baráth Bianka Rubina -
A gyúrt tészták múltja, szerepe a hazai gasztronómiában és megjelenése a budapesti top kategóriás éttermek kínálatában
: Szász Dóra -
Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
: Kovács Vanda