Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | átalakulás felnőttoktatás iskolarendszerű szakképzés szakképzés vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39457 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg39457 | ||
| 005 | 20220402095439.0 | ||
| 008 | 220402suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Molnár Péter | |
| 245 | 1 | 0 | |a Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata |c Molnár Péter |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatom a vendéglátás képzéseivel foglalkozik (szakács, pincér, cukrász). Az első részében bemutattam a jelenlegi szakképzési rendszert, milyen változások történtek, ez előzőhöz képest. Röviden leírtam az általam választott képzések jellemzőit, tantárgyait, képzési és kimeneteli követlményeit, lehetséges részszakképesítéseket, továbbtanulási lehetőségeket. A program tantervek és kimeneti követelmények összehasonlítását végeztem el 3 időintervallumban, leírtam milyen változások történtek. Tartalmaz egy szakmai interjút is, amiben több vendéglátós szakoktatót kérdeztem meg a képzésekkel kapcsolatban. | |
| 695 | |a átalakulás | ||
| 695 | |a felnőttoktatás | ||
| 695 | |a iskolarendszerű szakképzés | ||
| 695 | |a szakképzés | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Benkei-Kovács Dr. Balázs |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39457/1/Vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%B3ipari_szakmai_k%C3%A9pz%C3%A9sek_fejl%C5%91d%C3%A9s%C3%A9nek_%C3%A9s_reformj%C3%A1nak_vizsg%C3%A1lata.pdf |z Dokumentum-elérés |