Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | egészség élelmiszer menük táplálkozás vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39462 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg39462 | ||
| 005 | 20220402095447.0 | ||
| 008 | 220402suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Freidlerné Tehenics Annabella | |
| 245 | 1 | 0 | |a Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában |c Freidlerné Tehenics Annabella |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A kutatásom célja az volt, hogy összegyűjtsem és kiértékeljem a százhalombattai kereskedelmi vendéglátóhelyek által kínált napi menük mennyire felelnek meg a hazai és nemzetközi ajánlásoknak. Sajnos az eredmények alapján az mondható el, hogy nem volt olyan menüsor, ami minden szempontnak megfelelt volna. Alapvetően azt vettem észre, hogy a menük az étterem vendégkörének igényéhez illeszkedik a bevett rossz gyakorlatnak, szokásoknak megfelelően, nem pedig a táplálkozás tudományi ajánlásokhoz. Majdnem minden esetben a levesek mennyisége bőségesen elég volt két személy számára is. A főételek általában megfelelő mennyiségűek voltak, de érdemes erre is több figyelmet fordítani. | |
| 695 | |a egészség | ||
| 695 | |a élelmiszer | ||
| 695 | |a menük | ||
| 695 | |a táplálkozás | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Lugasi Dr. Andrea |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39462/1/Szakdolgozat%20FKP8HZ%20ve%CC%81gleges.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39462/2/E%CC%81ttermek%20receptu%CC%81ra%CC%81i.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39462/3/E%CC%81ttermek%20e%CC%81tel%20kalkula%CC%81cio%CC%81i.pdf |z Dokumentum-elérés |