A kereskedelmi pálinkák készítése és ajánlása a vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | lepárlás folyamata pálinka készítése pálinkafogyasztási szokások pálinkaház bemutatása pálinkaipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39507 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg39507 | ||
| 005 | 20220402095542.0 | ||
| 008 | 220402suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Khirer Norbert | |
| 245 | 1 | 2 | |a A kereskedelmi pálinkák készítése és ajánlása a vendéglátásban |c Khirer Norbert |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozatom fő témája a pálinka készítése. Ennek bemutatására interjút készítettem két kereskedelmi főzde főzőmesterével. Az interjúkon keresztül bemutatom a főzdéket, és hogy hogyan készítik a pálinkákat. Az interjúban szóba jött a pálinkaházak gazdasági nehézségei is. A másik kutatásomnak a fogyasztói szokások felmérését tűztem ki célul. Egy online kérdőív segítségével végeztem a kutatást, a fogyasztói szokás felmérésével pedig olyan állításokat fogalmaztam meg, amelyek segíthetnek a kereskedelmi pálinkák népszerűségének. | |
| 695 | |a lepárlás folyamata | ||
| 695 | |a pálinka készítése | ||
| 695 | |a pálinkafogyasztási szokások | ||
| 695 | |a pálinkaház bemutatása | ||
| 695 | |a pálinkaipar | ||
| 700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39507/1/Szakdolgozat%20-%20Khirer%20Norbert.pdf |z Dokumentum-elérés |