Descriptive analysis of the Hungarian catering industry with a special focus on the restaurant sector

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Rádai Barbara
További közreműködők: Papp Judit
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Tourism and hospitality
Restaurant
Hungarian catering
7P
Difficulties in catering
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/3958

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg3958
005 20180220130854.0
008 151202suuuu hu om 000 eng d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Rádai Barbara 
245 1 0 |a Descriptive analysis of the Hungarian catering industry with a special focus on the restaurant sector  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Rádai Barbara 
246 1 0 |a Descriptive analysis of the Hungarian catering industry with a special focus on the restaurant sector  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Tourism and hospitality 
695 |a Restaurant 
695 |a Hungarian catering 
695 |a 7P 
695 |a Difficulties in catering 
700 0 1 |a Papp Judit  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/3958/1/Dissertation%20R.B..pdf  |z Dokumentum-elérés