Craft ginek és azok érvényesülése a vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Alberti Dániel
További közreműködők: Csulak Gergely
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:áruismeret
italgyártás
piaci termékek
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/39638

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg39638
005 20220402095813.0
008 220402suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Alberti Dániel 
245 1 0 |a Craft ginek és azok érvényesülése a vendéglátásban  |c Alberti Dániel  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A szakdolgozatomat a kézműves ginekről és azok vendéglátásban elfoglalt helyéről írtam. Célom az volt, hogy a kutatásommal választ kapjak többek között arra, hogy a kézműves gineket a fogyasztók jobban preferálják-e a nagyvállalatok által készített italokhoz képest, valamint, hogy alapvetően mennyire ismertek hazánkban a kézműves ginek. Nem mellesleg arra is irányult a kutatásom, hogy a kézműves ginek jobb minőséget képviselnek-e az italpiacon, vagy ugyan úgy megtalálhatóak gyengébb minőségű craft ginek is. 
695 |a áruismeret 
695 |a italgyártás 
695 |a piaci termékek 
695 |a vendéglátás 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Csulak Gergely  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39638/1/Szakdolgozat%20Alberti%20D%C3%A1niel%20GJ3TEQ.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39638/2/1.%20mell%C3%A9klet%20interj%C3%BA.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39638/3/2.%20mell%C3%A9klet%20%C3%81brajegyz%C3%A9k.pdf  |z Dokumentum-elérés