A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | beszerzés értékesítés raktározás termelés vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39906 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg39906 | ||
| 005 | 20220715112103.0 | ||
| 008 | 220715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kun Zoltán | |
| 245 | 1 | 2 | |a A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben |c Kun Zoltán |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Maga a vendéglátás, ha folyamatként értelmezzük hagyományosan egy áruforgalmi folyamattal írhatjuk le, ez onnan kapta a megnevezését, hogy elemei az alapanyagok a vásárolt áru feldolgozásával kapcsolatosak, a szolgáltatásokat kivéve. A beszerzés, a raktározás, a termelés és az értékesítés áruforgalmi folyamatnak számít. (A szolgáltatás során nem dolgoznak fel nyersanyagot, ezért nem része az áruforgalmi folyamatnak). Ezeknek a folyamatoknak a részletes leírása a vendéglátásban általánosan, hogyan is zajlik ez a folyamat és személyes tapasztalatok alapján egy adott vendéglátó egységben, vidéken hogyan is zajlik ez. | |
| 695 | |a beszerzés | ||
| 695 | |a értékesítés | ||
| 695 | |a raktározás | ||
| 695 | |a termelés | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39906/1/Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |