A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
Saved in:
Main Author: | Kun Zoltán |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Kulcsszavak: | beszerzés értékesítés raktározás termelés vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39906 |
Similar Items
A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben
: Maczák Zsuzsanna Réka
: Maczák Zsuzsanna Réka
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
: Kisiván Milán
: Kisiván Milán
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
: Páldi Petra
: Páldi Petra
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Three Corners Downtown Edition Hotelben
: Egedi Orsolya
: Egedi Orsolya
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül
: Nyirfás Luca Dorottya
: Nyirfás Luca Dorottya
A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben.
: Mészáros Tamás
: Mészáros Tamás
A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban
: Tóth Sándor Dávid
: Tóth Sándor Dávid
Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása
: Tőkei Bence
: Tőkei Bence
A vendéglátás fő folyamatai a Benczúr Hotelben
: Dobrozemszky Gábor
: Dobrozemszky Gábor
A MOL Nyrt. beszerzési folyamatainak elemző bemutatása
: Tóth Tünde Viktória
: Tóth Tünde Viktória
A magyarországi Decathlon áruforgalmi folyamatainak elemző bemutatása
: Szelmann Eszter Éva
: Szelmann Eszter Éva
VELUX német piacának logisztikai folyamatainak elemző bemutatása
: Veszeli Klaudia
: Veszeli Klaudia
Rendezvények a Tanya Csárda étteremben és a Barabás tanyán
: Kun Martina
: Kun Martina
A CIB Bank Zrt. központi beszerzési folyamatainak elemző bemutatása.
: Tóth Márton
: Tóth Márton
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell
: Szentesi Marcell
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara
: Insperger Barbara
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
A dm Kft. gazdálkodási tevékenységének, kiemelten az áruforgalmi folyamatainak elemző bemutatása
: Falus Dóra
: Falus Dóra
A Tesco online értékesítési tevékenységének elemző bemutatása
: Kun Viktória
: Kun Viktória
Multinacionális szolgáltató központ riportoló és elemző folyamatainak központosítása
: Kiss Ádám Attila
: Kiss Ádám Attila
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
Költséggazdálkodás elemzése az Akvarell étteremben
: Rajki Viktor
: Rajki Viktor
A dm Kft. üzleti tevékenységének, áruforgalmi folyamatainak elemző bemutatása, kiemelten fókuszálva az értékesítésre
: Falus Dóra
: Falus Dóra
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben
: Petró Eszter
: Petró Eszter
Panaszszituáció kezelése a Mezzo Music Étteremben
: Tóth Réka
: Tóth Réka
Panaszszituáció kezelése a Gettó Gulyás étteremben
: Horváth Kitti
: Horváth Kitti
Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben
: Sáska Szilvia
: Sáska Szilvia
Panaszszituáció kezelésének vizsgálata a Vapiano étteremben
: Nagyházi Beáta
: Nagyházi Beáta
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
A Budapesti Értéktőzsde bemutatása és négy fő részvényének elemzése
: Szamkó András
: Szamkó András
Konyhatechnológiák és a hozzájuk kapcsolódó berendezések bemutatása a Viniczai étteremben.
: Kovács András
: Kovács András
Az egri borok érvényesülése a Piroska Étteremben
: Sály Viktória Fanni
: Sály Viktória Fanni
Tevékenységek a Natura Hill Vendégház és Étteremben
: Kelemen-Madarász Nóra
: Kelemen-Madarász Nóra
A légitársaság választás fő szempontjai a diszkont és hagyományos modellek összehasonlítása
: Németh Anna
: Németh Anna
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
A bor megjelenése az Avantgard Food & Breakfast étteremben
: Szabó Daniella
: Szabó Daniella
Similar Items
-
A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben
: Maczák Zsuzsanna Réka -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
: Kisiván Milán -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
: Páldi Petra -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Three Corners Downtown Edition Hotelben
: Egedi Orsolya -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna