A vendéglátás lehetséges fejlődési irányainak azonosítása a koronavírust követően, a Laurel Étterem esetén keresztül
Saved in:
Main Author: | Kiss Zoltán |
---|---|
Other Authors: | Debreceni János |
Kulcsszavak: | étterem gasztronómia koronavírus-járvány (COVID-19) válságkezelés vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39908 |
Similar Items
A Papírtigris étterem marketingstratégiája és fejlődési lehetőségei
: Szilfai Judit
: Szilfai Judit
A Laurel Számítástechnikai Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése
: Grabecz Henriett
: Grabecz Henriett
A fenntartható fejlődési stratégia egy energetikai cég esetén
: Soós Regina
: Soós Regina
A fenntartható fejlődési célok és a vendéglátás kapcsolata
: Papp Linett
: Papp Linett
A koronavírus hatása a fine dining éttermekre Magyarországon a Laurel Budapest példáján keresztül
: Antalffy Michelle
: Antalffy Michelle
Tehetségek Azonosítása és Gondozása Különböző Szervezetekben
: Tóth Emese Bobála
: Tóth Emese Bobála
A hazai divatipar marketingkommunikációs irányainak és sajátosságainak bemutatása három magyar divatmárka példáján keresztül.
: Szakács Noémi
: Szakács Noémi
A Hallgatói Önkormányzat lehetséges szerepei és fejlődési lehetőségei
: Falvai Kata Zsófia
: Falvai Kata Zsófia
A SPAR Online shop projekt bemutatása és javaslatok a közeljövő fejlesztési irányainak kijelölésére
: Szabó Boldizsár
: Szabó Boldizsár
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell
: Szentesi Marcell
Alulteljesítő tehetséges tanulók azonosítása és fejlesztési stratégiái az iskolában
: Bese Gyula
: Bese Gyula
A közösségi média szerepe a vendéglátás-marketingben napjainkban, a The Bigfish étterem példáján keresztül
: Oláh Kitti Vivien
: Oláh Kitti Vivien
A turizmus és a vendéglátás kapcsolata a Sir Lancelot Lovagi Étterem példáján keresztül
: Angyal Réka
: Angyal Réka
Vegyipari ellátási lánc szereplőinek azonosítása egy vegyipari disztribútor vállalat elemzésén keresztül
: Erszényné Albert Katalin
: Erszényné Albert Katalin
Vállalatértékelés elméleti és gyakorlati bemutatása, továbbá az egyes módszertanok korlátjainak azonosítása
: Szabó Lehel
: Szabó Lehel
Könyvkiadás Magyarországon és az Európai Unióban, egy könyvkiadó lehetséges változásai az uniós csatlakozást követően
: Rényi Anna
: Rényi Anna
Takarékszövetkezeti csődhelyzetek Magyarországon a 2008-as gazdasági válságot követően
: Rékási Zoltán
: Rékási Zoltán
Kína fejlődési modellje
: Mosina Ildikó
: Mosina Ildikó
A sztenderdizált és testreszabott szolgáltatási folyamatok azonosítása, hatásuk a fogyasztói társadalomra, a magyarországi Burger King működésében.
: Pápa Barnabás
: Pápa Barnabás
Magyar-német kapcsolatok az ezredfordulót követően
: Tóth Erzsébet
Published: (2012)
: Tóth Erzsébet
Published: (2012)
A vasút versenyképességének vizsgálata a vasútliberalizációt követően
: Tengerdi Dóra Viktória
: Tengerdi Dóra Viktória
A devizahitelek sorsa a gazdasági világválságot követően
: Steixner Barbara
: Steixner Barbara
Benczúr Hotel gazdasági elemzése a válságot követően
: Hegedűs Tímea
: Hegedűs Tímea
Vendéglátás marketing
: Rostás Dániel
: Rostás Dániel
Vendéglátás marketing
: Palcsák Barbara
: Palcsák Barbara
Vendéglátás marketing
: Priáll Edina
: Priáll Edina
A magyarországi bankrendszer átrendeződése a 2008-as válságot követően
: Tari Szilvia
: Tari Szilvia
A részvénypiacok értékeltsége a 2008-as gazdasági válságot követően
: Döme Zsolt
: Döme Zsolt
A duális képzés Magyarországon a vendéglátás tükrében
: Nagy Zoltán
: Nagy Zoltán
A vendéglátás etikája
: Szemerédi Gábor
: Szemerédi Gábor
A vendéglátás etikája
: Gedeon Ábel László
: Gedeon Ábel László
Vendéglátás a szálláshelyeken
: Neczli Ervin Zsolt
: Neczli Ervin Zsolt
A TANULÁS ÉS A MUNKA VILÁGA KÖZTI ÁTMENET TIPIKUS JELLEMZŐINEK ÉS NEHÉZSÉGEINEK AZONOSÍTÁSA ÉS KORSZERŰ ÉLETVITELI TENDENCIÁK KIALAKÍTÁSA
: Pusztai Ágnes
: Pusztai Ágnes
A tanulás és a munka világa közötti átmenet tipikus jellemzőinek és nehézségeinek azonosítása és korszerű életviteli tendenciák kialakítása
: Pusztai Ágnes
: Pusztai Ágnes
A jazz szerepe az étterem kiválasztásában a Ladó Café étterem példáján keresztül bemutatva (esettanulmány)
: Lóth Viktória
: Lóth Viktória
Vállalatok évértékelő rendezvényeinek fellendülése, a gazdasági világválságot követően
: Szebeni Flóra
: Szebeni Flóra
Szervezeti kommunikációs változások a COVID-19 világjárványt követően
: Szűcs Tünde
: Szűcs Tünde
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Munkaerő-fejlesztés a magyarországi vendéglátás szerviz területén
: Schilling Zoltán
: Schilling Zoltán
Egyiptom társadalmi átalakulásának kihívásai az arab tavaszt követően
: Biró Evelin
: Biró Evelin
Similar Items
-
A Papírtigris étterem marketingstratégiája és fejlődési lehetőségei
: Szilfai Judit -
A Laurel Számítástechnikai Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése
: Grabecz Henriett -
A fenntartható fejlődési stratégia egy energetikai cég esetén
: Soós Regina -
A fenntartható fejlődési célok és a vendéglátás kapcsolata
: Papp Linett -
A koronavírus hatása a fine dining éttermekre Magyarországon a Laurel Budapest példáján keresztül
: Antalffy Michelle