Az Invitro Brewing és az Invitro Beer Bar bemutatása a Budapesti sörkultúra tekintetében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Morvai Eszter Csilla
További közreműködők: Csulak Gergely
Kulcsszavak:kraftsör
sör
söripar
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/39975
Leíró adatok
Kivonat:Projektmunkámban szó esik a sör történelméről, a kraft sör fogalmáró, illetve egy interjún keresztűl megtudhatjuk milyen nehézségekkel kell szembe néznie valakinek aki sört szeretne főzni vagy esetleg egy söröző megnyitásán gondolkozik. A kraft sörök egy egész kultúrát hoznak magukkal éppen emiatt ezek nem csupán termékek de közösségformáló erejük is van. A gyakorlati helyem tökéletes alap volt a kutatásomnak, főnökeim és vendégeink szélyében is kiváló szakembereket ismerhettem meg és tanulhattam tőlük.