Az ételallergia és -intolerancia kezelése a vendéglátásban - a vendégek tapasztalatai alapján

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Beck Édua
További közreműködők: Lugasi Dr. Andrea
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:ételallergia
ételintolerancia
fogyasztók
tapasztalatok
vendégek
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/39989

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg39989
005 20220715112226.0
008 220715suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Beck Édua 
245 1 3 |a Az ételallergia és -intolerancia kezelése a vendéglátásban - a vendégek tapasztalatai alapján  |c Beck Édua  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatomban az ételallergia és ételintolerancia vendéglátásra kivetett hatását, az ezekkel kapcsolatos allergének listáját és az ezekre vonatkozó jogszabályokat, illetve az étel vagy italkészítés során felhasználható allergénmentes alapanyagok széles palettáját fogom prezentálni. A téma feltárásával az a célom, hogy ismertessem a jelenlegi helyzet kezelését a vendéglátásban, ugyanis manapság még mindig előfordul, hogy a vendéglátóhelyen sincsenek tisztában ezeknek a betegségeknek a pontos fogalmával, illetve a közöttük levő különbségekkel sem és főként emiatt, igencsak korlátozottak a lehetőségeik például az alapanyag felhasználások terén is. 
695 |a ételallergia 
695 |a ételintolerancia 
695 |a fogyasztók 
695 |a tapasztalatok 
695 |a vendégek 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Lugasi Dr. Andrea  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39989/1/Beck_%C3%89dua_szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés