A Master Good Kft. marketing tevékenységének vizsgálata
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | 7P modell baromfiágazat BCG mátrix élelmiszer SWOT-elemzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40020 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg40020 | ||
| 005 | 20220715112304.0 | ||
| 008 | 220715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kovács Ádám | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Master Good Kft. marketing tevékenységének vizsgálata |c Kovács Ádám |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A projektmunkám témája a Master Good Kft. marketingtevékenységének a bemutatása. A társaság maga baromfi tenyésztéssel, feldolgozással, valamint ezen termékek kereskedelmével foglalkozik. A cég bemutatása során megismertetem az olvasót a cég által használt vállalati stratégiával, melyet részletesen kifejtek. A mikrokörnyezet elemzésére a SWOT analízist alkalmaztam, mellyel megérthetjük a vállalat jelenlegi helyzetét, valamint jövőbeni stratégiáját is. A makrokörnyezet elemzésére a STEEP elemzést választottam, melyben kitérek a vállalat társadalmi, technológiai, gazdasági, természeti, valamint politikai, és jogi környezetének bemutatására. Ezen felül sort kerítek a Master Good Kft. marketing mix elemzésére is, a 4P modell segítségével. Továbbá ismertetem a mélyinterjú (primer kutatás, kvalitatív) során az illetékes által megválaszolt kérdéseket, illetve beszélgetést. | |
| 695 | |a 7P modell | ||
| 695 | |a baromfiágazat | ||
| 695 | |a BCG mátrix | ||
| 695 | |a élelmiszer | ||
| 695 | |a SWOT-elemzés | ||
| 700 | 1 | |a Papp Judit |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40020/1/Kov%C3%A1cs%20%C3%81d%C3%A1m%20projektmunka%20H8ZYS7.pdf |z Dokumentum-elérés |