Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságai
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | árujelző értékesítés jelölés minőségdíj reklámeszközök |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40062 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg40062 | ||
005 | 20220715112351.0 | ||
008 | 220715suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Bukris Gréta | |
245 | 1 | 0 | |a Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságai |c Bukris Gréta |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A szakdolgozat a Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságait mutatja be. Hogy a temékeke vagy szolgáltatások hogy kerülhetnek a hungarikumok közé. Milyen törvények és előrírások vonatkoznak rájuk. Legfőképp a Csabai kolbászon kersztül van ez jobban szemléltetve. Milyen eljárással, gyártással készülnek, milyen sajátossággal rendelkezik. Valamin, hogy a kolbász fővárosában milyen szerepet játszik. A dolgozatban bemutatásra kerül az is, hogy milyen piaci versenytársakkal rendelkezik, és ezek közül a Csabai kolbásznak milyen előnye van. | |
695 | |a árujelző | ||
695 | |a értékesítés | ||
695 | |a jelölés | ||
695 | |a minőségdíj | ||
695 | |a reklámeszközök | ||
700 | 1 | |a Kulcsar Janosné |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40062/1/Bukris%20Gr%C3%A9ta%20HU2NBV.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40062/2/Eredetis%C3%A9g%20nyilatkozat.pdf |z Dokumentum-elérés |