Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságai

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bukris Gréta
További közreműködők: Kulcsar Janosné
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:árujelző
értékesítés
jelölés
minőségdíj
reklámeszközök
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/40062

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg40062
005 20220715112351.0
008 220715suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Bukris Gréta 
245 1 0 |a Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságai  |c Bukris Gréta  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A szakdolgozat a Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságait mutatja be. Hogy a temékeke vagy szolgáltatások hogy kerülhetnek a hungarikumok közé. Milyen törvények és előrírások vonatkoznak rájuk. Legfőképp a Csabai kolbászon kersztül van ez jobban szemléltetve. Milyen eljárással, gyártással készülnek, milyen sajátossággal rendelkezik. Valamin, hogy a kolbász fővárosában milyen szerepet játszik. A dolgozatban bemutatásra kerül az is, hogy milyen piaci versenytársakkal rendelkezik, és ezek közül a Csabai kolbásznak milyen előnye van. 
695 |a árujelző 
695 |a értékesítés 
695 |a jelölés 
695 |a minőségdíj 
695 |a reklámeszközök 
700 1 |a Kulcsar Janosné  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40062/1/Bukris%20Gr%C3%A9ta%20HU2NBV.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40062/2/Eredetis%C3%A9g%20nyilatkozat.pdf  |z Dokumentum-elérés