Tokaji borkülönlegességek ajánlása a vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Jagrik Péter
További közreműködők: Nagy Mihály
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:bor
étel
gasztronómia
Tokaj
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/40065

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg40065
005 20220715112358.0
008 220715suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Jagrik Péter 
245 1 0 |a Tokaji borkülönlegességek ajánlása a vendéglátásban  |c Jagrik Péter  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A jó evés ivás vágya valamennyi közt a legtartósabb vágyunk. Egy tájról, annak kultúrájáról, lakóiról legkönnyebben a terített asztalnál kaphatunk hiteles képet, egy pohár jó bor mellett. A magyar borok rangja, illat- és ízvilága, kulturális háttere, történelmi borvidékeink gazdag hagyományával együtt nemzeti kultúránk fontos része. Boraink minőségének, hírnevének, terroir jellegének megőrzése, védelme és továbbfejlesztése, a borfogyasztási kultúra és a bor- és gasztronómia emelése nemes feladat. A bor a gasztronómián keresztül a nemzeti kulturális értékek és a nemzeti azonosság kifejezésére is a leghatékonyabb kommunikációs eszköz. 
695 |a bor 
695 |a étel 
695 |a gasztronómia 
695 |a Tokaj 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Nagy Mihály  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40065/1/szakdolgozat_Jagrik_Peter.pdf  |z Dokumentum-elérés