A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Kulcsszavak: | beszerzés értékesítés raktározás SWOT-elemzés vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40087 |
Abstract: | Projektmunkámban a vendéglátás fő folyamatait igyekeztem bemutatni. Kutatásom során a megfigyeléseim és a kollégákkal elkészített interjúk alapján sok mindent tapasztaltam. A beszerzésnél fontos a beszállító partnerek, illetve a célközönség pontos ismerete. Az áruk átvételekor elengedhetetlen a minőségi és mennyiségi ellenőrzés, és azok szakosított raktárban való elhelyezése. Az értékesítés folyamatánál kiemelten fontos az, hogy mindig a vendég legyen az első. Továbbá a vendég érkezésétől kezdve kialakuljon a dolgozókkal egy olyan kapcsolat, ami az étteremben töltött időt biztos, hogy emlékezetessé teszi. Elengedhetetlen a tisztaság, a finom étel, a gyors kiszolgálás és a kellő figyelem biztosítása. Ha ezek megvannak biztos, hogy mindenki elégedetten fog távozni. |
---|