A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Maczák Zsuzsanna Réka
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Kulcsszavak:beszerzés
értékesítés
raktározás
SWOT-elemzés
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/40087

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg40087
005 20220715112422.0
008 220715suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Maczák Zsuzsanna Réka 
245 1 2 |a A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben  |c Maczák Zsuzsanna Réka  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkámban a vendéglátás fő folyamatait igyekeztem bemutatni. Kutatásom során a megfigyeléseim és a kollégákkal elkészített interjúk alapján sok mindent tapasztaltam. A beszerzésnél fontos a beszállító partnerek, illetve a célközönség pontos ismerete. Az áruk átvételekor elengedhetetlen a minőségi és mennyiségi ellenőrzés, és azok szakosított raktárban való elhelyezése. Az értékesítés folyamatánál kiemelten fontos az, hogy mindig a vendég legyen az első. Továbbá a vendég érkezésétől kezdve kialakuljon a dolgozókkal egy olyan kapcsolat, ami az étteremben töltött időt biztos, hogy emlékezetessé teszi. Elengedhetetlen a tisztaság, a finom étel, a gyors kiszolgálás és a kellő figyelem biztosítása. Ha ezek megvannak biztos, hogy mindenki elégedetten fog távozni. 
695 |a beszerzés 
695 |a értékesítés 
695 |a raktározás 
695 |a SWOT-elemzés 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Balog-Siposné Szöcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40087/1/A%20vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%A1s%20f%C5%91%20folyamatainak%20az%20elemz%C5%91%20bemutat%C3%A1sa%20%281%29.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40087/2/Interj%C3%BAsz%C3%B6veg.pdf  |z Dokumentum-elérés