A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | beszerzés értékesítés raktározás SWOT-elemzés vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40087 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg40087 | ||
005 | 20220715112422.0 | ||
008 | 220715suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Maczák Zsuzsanna Réka | |
245 | 1 | 2 | |a A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben |c Maczák Zsuzsanna Réka |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Projektmunkámban a vendéglátás fő folyamatait igyekeztem bemutatni. Kutatásom során a megfigyeléseim és a kollégákkal elkészített interjúk alapján sok mindent tapasztaltam. A beszerzésnél fontos a beszállító partnerek, illetve a célközönség pontos ismerete. Az áruk átvételekor elengedhetetlen a minőségi és mennyiségi ellenőrzés, és azok szakosított raktárban való elhelyezése. Az értékesítés folyamatánál kiemelten fontos az, hogy mindig a vendég legyen az első. Továbbá a vendég érkezésétől kezdve kialakuljon a dolgozókkal egy olyan kapcsolat, ami az étteremben töltött időt biztos, hogy emlékezetessé teszi. Elengedhetetlen a tisztaság, a finom étel, a gyors kiszolgálás és a kellő figyelem biztosítása. Ha ezek megvannak biztos, hogy mindenki elégedetten fog távozni. | |
695 | |a beszerzés | ||
695 | |a értékesítés | ||
695 | |a raktározás | ||
695 | |a SWOT-elemzés | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40087/1/A%20vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%A1s%20f%C5%91%20folyamatainak%20az%20elemz%C5%91%20bemutat%C3%A1sa%20%281%29.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40087/2/Interj%C3%BAsz%C3%B6veg.pdf |z Dokumentum-elérés |