A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | beszerzés értékesítés raktározás SWOT-elemzés vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40087 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg40087 | ||
| 005 | 20220715112422.0 | ||
| 008 | 220715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Maczák Zsuzsanna Réka | |
| 245 | 1 | 2 | |a A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben |c Maczák Zsuzsanna Réka |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Projektmunkámban a vendéglátás fő folyamatait igyekeztem bemutatni. Kutatásom során a megfigyeléseim és a kollégákkal elkészített interjúk alapján sok mindent tapasztaltam. A beszerzésnél fontos a beszállító partnerek, illetve a célközönség pontos ismerete. Az áruk átvételekor elengedhetetlen a minőségi és mennyiségi ellenőrzés, és azok szakosított raktárban való elhelyezése. Az értékesítés folyamatánál kiemelten fontos az, hogy mindig a vendég legyen az első. Továbbá a vendég érkezésétől kezdve kialakuljon a dolgozókkal egy olyan kapcsolat, ami az étteremben töltött időt biztos, hogy emlékezetessé teszi. Elengedhetetlen a tisztaság, a finom étel, a gyors kiszolgálás és a kellő figyelem biztosítása. Ha ezek megvannak biztos, hogy mindenki elégedetten fog távozni. | |
| 695 | |a beszerzés | ||
| 695 | |a értékesítés | ||
| 695 | |a raktározás | ||
| 695 | |a SWOT-elemzés | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40087/1/A%20vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%A1s%20f%C5%91%20folyamatainak%20az%20elemz%C5%91%20bemutat%C3%A1sa%20%281%29.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40087/2/Interj%C3%BAsz%C3%B6veg.pdf |z Dokumentum-elérés |