A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben
Saved in:
Main Author: | Maczák Zsuzsanna Réka |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Kulcsszavak: | beszerzés értékesítés raktározás SWOT-elemzés vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40087 |
Similar Items
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán
: Kun Zoltán
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
: Kisiván Milán
: Kisiván Milán
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
: Páldi Petra
: Páldi Petra
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Three Corners Downtown Edition Hotelben
: Egedi Orsolya
: Egedi Orsolya
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül
: Nyirfás Luca Dorottya
: Nyirfás Luca Dorottya
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben.
: Mészáros Tamás
: Mészáros Tamás
A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban
: Tóth Sándor Dávid
: Tóth Sándor Dávid
Rendezvények a Jardinette Kertvendéglőben
: Hérmán Hajnalcsillag
: Hérmán Hajnalcsillag
A Rozmaring Étterem tevékenységének elemző bemutatása különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre
: Major Natália
: Major Natália
A Rozmaring étterem tevékenységének elemző bemutatása, különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre
: Major Natália
: Major Natália
Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása
: Tőkei Bence
: Tőkei Bence
A vendéglátás fő folyamatai a Benczúr Hotelben
: Dobrozemszky Gábor
: Dobrozemszky Gábor
A MOL Nyrt. beszerzési folyamatainak elemző bemutatása
: Tóth Tünde Viktória
: Tóth Tünde Viktória
A magyarországi Decathlon áruforgalmi folyamatainak elemző bemutatása
: Szelmann Eszter Éva
: Szelmann Eszter Éva
A Rozmaring Kertvendéglőn belüli konfliktusok gyakorisága és azok kezelési módszerei
: Pásztor Andrea
: Pásztor Andrea
VELUX német piacának logisztikai folyamatainak elemző bemutatása
: Veszeli Klaudia
: Veszeli Klaudia
A CIB Bank Zrt. központi beszerzési folyamatainak elemző bemutatása.
: Tóth Márton
: Tóth Márton
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell
: Szentesi Marcell
A dm Kft. gazdálkodási tevékenységének, kiemelten az áruforgalmi folyamatainak elemző bemutatása
: Falus Dóra
: Falus Dóra
Multinacionális szolgáltató központ riportoló és elemző folyamatainak központosítása
: Kiss Ádám Attila
: Kiss Ádám Attila
A dm Kft. üzleti tevékenységének, áruforgalmi folyamatainak elemző bemutatása, kiemelten fókuszálva az értékesítésre
: Falus Dóra
: Falus Dóra
A Budapesti Értéktőzsde bemutatása és négy fő részvényének elemzése
: Szamkó András
: Szamkó András
Magyarország fő vallásturisztikai helyszínei a Z generáció szemszögéből
: Salgói Panna Réka
: Salgói Panna Réka
A légitársaság választás fő szempontjai a diszkont és hagyományos modellek összehasonlítása
: Németh Anna
: Németh Anna
Budapest lehetőségei az ezer fő feletti rendezvények befogadására
: Szó Bálint
: Szó Bálint
Az OECD-országok külkereskedelmének fő vonásai a hetvenes években
: Losoncz Miklós
Published: (1983)
: Losoncz Miklós
Published: (1983)
Egy konkrét kisvállalkozás működésének elemző bemutatása
: Lipők-Tóth Réka
: Lipők-Tóth Réka
Japán konyhaművészetének elemző bemutatása
: Ódor Balázs
: Ódor Balázs
General Electric magyarországi tevékenysége és a fő üzletága a repülőgépgyártás /
: Sinkovicz István
: Sinkovicz István
A lakossági hitelezés folyamatainak bemutatása
: Burda Renáta
: Burda Renáta
A Waberer's raktári folyamatainak bemutatása
: Gáspár Bence Péter
: Gáspár Bence Péter
Similar Items
-
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
: Kisiván Milán -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
: Páldi Petra -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Three Corners Downtown Edition Hotelben
: Egedi Orsolya -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül
: Nyirfás Luca Dorottya