Konyhatechnológiák és a hozzájuk kapcsolódó berendezések bemutatása a Viniczai étteremben.
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács András |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Kulcsszavak: | 21. század melegkonyha technológia újítás(ok) à la carte |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40129 |
Hasonló tételek
Hagyományos és új konyhatechnológiák elemzése és az ezekhez alkalmazott berendezések, gépek bemutatása a Catering területén
: Kecskeméti Márk
: Kecskeméti Márk
Hagyományos és új konyhatechnológiák elemzése és az ezekhez alkalmazott berendezések, gépek bemutatása az Aqua Hélia Termálkristályban
: Nyisztor Réka
: Nyisztor Réka
E-banking megoldások bemutatása és a hozzájuk kapcsolódó biztonsági kérdések
: Simon Balázs Péter
: Simon Balázs Péter
Sznobizmus, befolyásolás, életstílus, luxus - és a hozzájuk kapcsolódó jelenségek
: Kiss Katalin
: Kiss Katalin
A projektek és a hozzájuk kapcsolódó tevékenységek priorizálása a projektportfólió hatékony végrehajtásának céljából
: Blaskó Bianka
: Blaskó Bianka
Életmentő berendezések szerviz logisztikájának elemzése
: Kovács Fanni
: Kovács Fanni
Konyhai gépek és berendezések
: Réti Bence
: Réti Bence
A készletek és a hozzájuk kapcsolódó jelentős tételek könyvvizsgálata a "Minta Kft" példáján keresztül bemutatva
: Zán Dániel
: Zán Dániel
Tűzoltó berendezések beszerzése és behozatala
: Dankovics Gergő
: Dankovics Gergő
A munkabér, a béren kívüli juttatások és a hozzájuk kapcsolódó adók, járulékok bemutatása a Fuvarozó Kft-n keresztül
: Kaczur Katalin
: Kaczur Katalin
A futóversenyek és a hozzájuk kapcsolódó útlezárások hatása Budapest versenyképességére a Spar Budapest Maraton példáján keresztül
: Kónya Kitti
: Kónya Kitti
Felkészülés a könyvvizsgálatra, információszolgáltatás és a hozzájuk kapcsolódó számviteli és könyvvizsgálatot megelőző feladatok az IND Kft-nél
: Simonits Judit
: Simonits Judit
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
Modern Informatikai berendezések kialakítása és biztonságos üzemeltetése
: Bene Máté Barnabás
: Bene Máté Barnabás
A hagyományos és modern konyhatechnológiák és alkalmazásuk a Hadik Kávéházban
: Tóth Gellért
: Tóth Gellért
A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben
: Gerlei Gabriella Csilla
: Gerlei Gabriella Csilla
A kriptovaluták világa és a hozzájuk kötődő fogyasztói magatartás
: Fülöp Bálint
: Fülöp Bálint
Vendéglátó gépek és berendezések a Budai 33-ban
: Pászti Tamás Balázs
: Pászti Tamás Balázs
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
: Bánhegyi Zsolt István
: Bánhegyi Zsolt István
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara
: Insperger Barbara
Folyadékhűtő berendezések beszerzési folyamata a CIB Bank fiókhálózatában
: Somogyi Izabella
: Somogyi Izabella
Konyhatechnológiák fejlődésének hatása a magyar gasztronómiára és annak fenntarthatósága budapesti Michelin-csillagos éttermekben
: Virág Dominik
: Virág Dominik
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
A XXI. századi ételkészítést elősegítő gépek és berendezések a Marriott Hotelben
: Czeglédi Laura
: Czeglédi Laura
Költséggazdálkodás elemzése az Akvarell étteremben
: Rajki Viktor
: Rajki Viktor
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán
: Kun Zoltán
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben
: Petró Eszter
: Petró Eszter
Panaszszituáció kezelése a Mezzo Music Étteremben
: Tóth Réka
: Tóth Réka
Panaszszituáció kezelése a Gettó Gulyás étteremben
: Horváth Kitti
: Horváth Kitti
Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben
: Sáska Szilvia
: Sáska Szilvia
Panaszszituáció kezelésének vizsgálata a Vapiano étteremben
: Nagyházi Beáta
: Nagyházi Beáta
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
Korszerű, 21. századi ételkészítést segítő gépek és berendezések bemutatása az Arany Kaviár Étterem konyhája által
: Barta Zsófia
: Barta Zsófia
Tevékenységek a Natura Hill Vendégház és Étteremben
: Kelemen-Madarász Nóra
: Kelemen-Madarász Nóra
Az egri borok érvényesülése a Piroska Étteremben
: Sály Viktória Fanni
: Sály Viktória Fanni
Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
Hasonló tételek
-
Hagyományos és új konyhatechnológiák elemzése és az ezekhez alkalmazott berendezések, gépek bemutatása a Catering területén
: Kecskeméti Márk -
Hagyományos és új konyhatechnológiák elemzése és az ezekhez alkalmazott berendezések, gépek bemutatása az Aqua Hélia Termálkristályban
: Nyisztor Réka -
E-banking megoldások bemutatása és a hozzájuk kapcsolódó biztonsági kérdések
: Simon Balázs Péter -
Sznobizmus, befolyásolás, életstílus, luxus - és a hozzájuk kapcsolódó jelenségek
: Kiss Katalin -
A projektek és a hozzájuk kapcsolódó tevékenységek priorizálása a projektportfólió hatékony végrehajtásának céljából
: Blaskó Bianka