A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Éttermének főétel választék elemzése konyhatechnológiai szempontból

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Czapák Viktória
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Kulcsszavak:főétel
hotel
konfitálás
konyhatechnológia
sous vide
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/40169
Leíró adatok
Kivonat:A projektmunkám témája a gyakorlati helyem főétel választékának bemutatás konyhatechnológiai szempontból. A dolgozat elkészítése alatt azt vizsgáltam meg, hogy a konyhán milyen főételek készülnek és ezekhez milyen konyhatechnológiákat alkalmaznak. Megvizsgáltam még azt is, hogy ezek közül a technológiák közül melyek hagyományosak és melyek innovatívak. Illetve, hogy a hagyományos technológiákat milyen módon lehet kímélőbbé tenni. A kutató munkám során pedig külön kitértem a fentebb említett technológiák átfogó elemzésére, illetve, hogy melyik technológiákhoz milyen gépek vagy berendezések szükségesek.