A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Éttermének főétel választék elemzése konyhatechnológiai szempontból
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | főétel hotel konfitálás konyhatechnológia sous vide |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40169 |
| Kivonat: | A projektmunkám témája a gyakorlati helyem főétel választékának bemutatás konyhatechnológiai szempontból. A dolgozat elkészítése alatt azt vizsgáltam meg, hogy a konyhán milyen főételek készülnek és ezekhez milyen konyhatechnológiákat alkalmaznak. Megvizsgáltam még azt is, hogy ezek közül a technológiák közül melyek hagyományosak és melyek innovatívak. Illetve, hogy a hagyományos technológiákat milyen módon lehet kímélőbbé tenni. A kutató munkám során pedig külön kitértem a fentebb említett technológiák átfogó elemzésére, illetve, hogy melyik technológiákhoz milyen gépek vagy berendezések szükségesek. |
|---|