A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Éttermének főétel választék elemzése konyhatechnológiai szempontból
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | főétel hotel konfitálás konyhatechnológia sous vide |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40169 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg40169 | ||
| 005 | 20220715112546.0 | ||
| 008 | 220715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Czapák Viktória | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Éttermének főétel választék elemzése konyhatechnológiai szempontból |c Czapák Viktória |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A projektmunkám témája a gyakorlati helyem főétel választékának bemutatás konyhatechnológiai szempontból. A dolgozat elkészítése alatt azt vizsgáltam meg, hogy a konyhán milyen főételek készülnek és ezekhez milyen konyhatechnológiákat alkalmaznak. Megvizsgáltam még azt is, hogy ezek közül a technológiák közül melyek hagyományosak és melyek innovatívak. Illetve, hogy a hagyományos technológiákat milyen módon lehet kímélőbbé tenni. A kutató munkám során pedig külön kitértem a fentebb említett technológiák átfogó elemzésére, illetve, hogy melyik technológiákhoz milyen gépek vagy berendezések szükségesek. | |
| 695 | |a főétel | ||
| 695 | |a hotel | ||
| 695 | |a konfitálás | ||
| 695 | |a konyhatechnológia | ||
| 695 | |a sous vide | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40169/1/Projektmunka%20Czap%C3%A1k%20Vikt%C3%B3ria.pdf |z Dokumentum-elérés |